Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Viikon paras päivä

Palokunnan päällikkö Pekka Airio.

(Maanantai 19.11.2012) Maanantai on päivä, joka todennäköisesti äänestettäisiin viikonpäivistä ikävimmäksi. Omalta kohdaltani tuskin maltan odottaa viikon alkua.

 

Heti aamulla iloitsen siitä, että illalla pääsee jäälle ”pelaamaan” kiekkoa. Taidot siis ovat rupusarjan tasoa, mutta ei se fiilistä pilaa tai ehkä siinä on juuri se syy (itsekritiikin puute).

 

Aamu kului työn merkeissä. Päivän viimeinen potilas oli oikea ilopilleri. Nuori neiti, jolla itsepintaiset maitohampaat eivät halunneet luovuttaa virkaansa, vaikka pysyvät jo kurkistelivat uutta työmaatansa. Ensin puudutussuihke, sitten piikki pistävä ja lopuksi nips ja naps. Hammaskeiju pääsee yöllä vaihtokaupoille ja reipas potilaani sai ”määräyksen” nauttia jotain pehmeää ja kylmää, ehkä jäätelöä.

 

Seuraavaksi olikin aika siirtyä kotiluolaan. Tällä kertaa LC Helsinki/Pakilan kokoukseen Pohjan Akkaan. Kokouksen aluksi saimme kuulla mielenkiintoisen esitelmän Pakinkylän VPK:n vaiheista sen 90-vuotisen historian ajalta. Esityksen piti palokunnan päällikkö Pekka Airio.

 

Pakila on oman klubini kummiklubi. Valitettavasti kummimme Risto Lundén ei päässyt tänään paikalle. Muutoin edustus oli varsin kattava, myös ladyjä oli paikalla. Kokous sujui hyvässä hengessä ja puheenvuoroni jälkeen saatiin mukavaa keskustelua leijona-asioista.

 

Mieltäni kovin lämmitti kahden toiminnastamme kiinnostuneen henkilön läsnäolo kokouksessa, toivottavasti he päätyvät jäseniksi klubiin.

 

Arvo ja Auttavat kädet.Ai niin se jääkiekko. Oli siis vallan peli tänään. Hyvä peli, rehti ja vauhdikas. Hiki tuli, joka on aina päällimmäinen tavoite. Johtoasema vaihteli pelin aikana, joten tiukkaa puristusta se oli loppuun asti. Jouduimme kuitenkin nöyrtymään 5-7 tappioon.