Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Viestintää museossa

(Torstai 18.4.2013) Sen siitä saa, kun lorvii yhden päivän eikä tee rehellisiä töitä. Tänään oli aivan mahdottoman kiire ja pitkä päivä. Väliin oli pakko ottaa pari potilasta ja jatkaa päivää aiottua pidemmäksi. No kaikesta selvittiin kunnialla kuitenkin, pitää vain ottaa rauhallisesti.

 

Otfied Blümchenkin käväisi yhdessä välissä hakemassa adressin vietäväksi L-piirin vuosijuhlaan lauantaina, jossa hän on vieraana. Tekaisin sen aamulla ennen töihin lähtöä ja sen vuoksi olin myöhästyä töistä. Onneksi liikennettä ei ollut todelliseksi ruuhkaksi asti, niin pääsin sutjakasti ajelemaan.

 

Töiden jälkeen en sitten ehtinyt kotiin vaatteita vaihtamaan, joten aivan ”siviileissä” menin Verkkoviestinnän iltaan Tekniikan museolle. Minulla ei ollut edes pinssiä rintapielessä. Toteutin näin ollen vanhaa sääntöä, että osallistuminen leijonatapahtumaan ei saa olla vaatetuksesta kiinni.

 

Thorleif Johansson ja Antti Tuomikoski pitivät ansiokkaasti tämän koulutuksen, joka oli kiinnostanut ihmisiä vallan hurjasti. Viitisenkymmentä osallistujaa taisi olla paikalla. Sali sai mitä oli tullut hakemaankin, tiivistä hyvää ja oikeaa tietoa verkkoviestinnästä ja sen mahdollisuuksista.

 

Esille nousi mahdollisuus ”kädestä pitäen”-opetuksen järjestämiseen verkkosivujen ylläpitämiseksi. Viestinnän voimakaksikko pisti senkin harkintaan, mutta totesi siihen tarvittavan ATK-luokan käyttöön ja mieluiten ilmaiseksi. Ensi kaudella varmaankin mahdollisuuksia kartoitetaan.

 

Kiitokset vielä Malmittarille illan kahvituksen järjestämisestä. Minulle ainakin maistuivat karjalan piirakat, koska oli aika lailla nälkä.

 

Illan isäntä Raimo Paappa.
Illan isäntä Raimo Paappa.
Tussen teesit.
Tussen teesit.
Antti vauhdissa.
Antti vauhdissa.
Malmittarien kahvila.
Malmittarien kahvila.