Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Valoa taivaalla ja leijonatoiminnassa

(Keskiviikko 23.1.2017) Kaksi kevään merkkiä oli havaittavissa tänään. Kun outo valoilmiö, jota auringoksi kutsutaan, antoi säteitään pilvien lomasta, tuntui valoisan puolen poskessa selkeästi lämmittäviä tuntemuksia. Jos valo kutittelee silmien tai korvien kautta käpylisäkkeen leuan alta ja säätelee sen hormonitoimintaa, niin kyllä lämpösäteetkin saavat suunpieliä nousemaan kohti taivaan lakeuksia.

 

Toimen selkeän merkin havaitsemiseen tarvitaan mutu-intuition lisäksi kello, tuo arkinen ajannäyttäjä ja päivän tahdittaja. Sen osoittamana päivällä on jo selkeästi lisää pituutta ja sehän on tunnetusti hyvästä. Neljän aikaan iltapäivällä oli vielä aivan valoisaa, joten hämärän henki alkaa menettää otettaan ja päivänsäde voittaa.

 

Illalla päästiin taas leijonatöihin ja tutuksi tulleeseen Protan Oy:n neuvotteluhuoneeseen. Tällä kerralla aloitettiin Riikan kanssa kesän nuorisoleirin valmistelutöistä. Laadittiin ohjelmarunkoa ja mietittiin vaihtoehtoja tekemisten ja tekijöitten suhteen. Tekijöitäkin alkaa ilmaantua, joten kyllä leiristä saadaan ikimuistettava, hyvässä mielessä, uskon.

 

Seuraavaksi alkoi huone täyttyä Derby Forumin suunnittelijoista. Palaverista tulikin varsin pitkä, sillä työstettävää kyllä löytyi. Hyvää aineistoa saatiin paljon kyselyssä ja sitä on nyt ryhmitelty kokonaisuuksiksi. Seuraavassa palaverissa se täytyy vielä puristaa ja kiteyttää Forumin työkaluiksi. Odotan innolla helmikuun kuudetta.

 

Puoli yhdeksän aikaan pääsimme kolmannen agendan kimppuun, JOVA II:n. Tämä koulutuksen päätapahtumakin alkaa olla jo aika lähellä, reilun kuukauden päässä. Sovittavia asioita oli vielä paikka, ruokailun järjestelyt, kahvitukset. Ohjelma pääosiltaan oli jo tiedossa, mutta muuttuvat osaset saatiin sovittua, samoin esittäjät. Päivän aikataulu laadittiin ja sovittiin vielä kutsujen lähettäjät ja lähetystavat sekä aikataulut. Melkein kymmeneltä saatiin homma purkkiin. Ilta oli työntäyteinen, mutta kiinnostava ja antoisa.