Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Vaihteleva viikonloppu

(Sunnuntai 3.4.2016)

Eilinen lauantai oli kaunis keväinen päivä, jonka vuoksi houkuttelimme siskoni Päivin lähtemään mukaamme Suomen luontokeskukseen Haltiin. Meille se oli entuudestaan tuttu, mutta siskoni ei ollut siellä aiemmin käynyt.

 

Nuuksion Pitkäjärven maisemat ovat aivan upeat, etenkin kauniilla säällä. Luontokeskus on hieno rakennus ja näyttelytkin ihan ok. Jotenkin tällainen tavallinen suomalainen, joka on Suomen luontoakin nähnyt, saa sieltä irti kuitenkin kohtalaisen vähän.

 

Lapsille ja nuorille se on varmasti antoisa paikka. Mitä urbaanimpi olet, sen hienompi on paikka. Myös ulkomaisen vieraan veisin sinne ilomielin. Museokorttikohteena siellä käy kyllä useamminkin. Syömämme lounas oli tosi hyvä.

 

Loppuiltapäivä menikin sitten kolmeen autoon renkaita vaihdellessa. Pakettiauton mutterit olivat sen verran tiukalla, että tarvitsin rautakangen jatkovarreksi sen jälkeen, kun momenttiavaimeni varsi oli vääntynyt mutkalle. Onneksi ei ollut tullut renkaan vaihdolle tarvetta tien päällä.

 

 Tänään Lea lähti koiranäyttelyyn Lahteen, joten minulle jäi aikaa valmistella painetun esitteeni lähettämistä. Ensin sovin yhteyshenkilöideni kanssa esitteideni viennistä piirien vuosikokouksiin. Heille sitten nippu esitteitä pakettiin ja osoitteet päälle.

 

Olin päättänyt lähettää myös suunnatun esiteannin osalle klubeja eri piireissä. Tämä tiesi taas vuosikirjan selausta ja nimien sekä osoitteiden kirjoittamista. Päädyin lähettämään 150 kirjettä.

 

Lean saavuttua kotiin, lähdimme töihin pitämään pienet pakkaustalkoot. Lea teki piirien paketteja ja minä tein kirjepostia klubeille. Hauska pieni yhteinen iltapuhde.