Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Turpiin tuli

(Maanantai 5.11.2012) Työpäivän jälkeen suunnistimme kohti Siltamäkeä ja Ravintola Rubiinia. Taivaassa oli reikä ja se vuosi aivan solkenaan. Tulipahan samalla kosteutettua hipiään.

 

Kokouspaikka on vanhan ostarin ”paikallisessa” sijaitseva kokoustila. Hienoa, että tällaisia on vielä jäljellä, tahtovat olla katoavaa kansanperinnettä. Kuulemma siellä tarjotaan maittavaa lounasta päivittäin. Ilman kyseistä tietoa ei varmaan tulisi ruokaa sieltä etsittyä. Illallinen oli todella maukas, ainakin se kalavaihtoehto.

 

Itse kokoustila sopi kuin hanska käteen eiliselle porukalle, yhtään vapaata paikkaa ei ollut. Illasta muotoutuikin varsin juhlava, sillä paikalla oli kokonaista kolme päivänsankaria. Mainittakoon, että yhteensä 150 -vuotiaat kaksoisveljet Martin ja Gösta tarjosivat ruoat kahveineen ja kakkuineen koko porukalle.

 

Onnittelut ja kiitokset vielä kaikille sankareille.

 

Kokous oli tosi vauhdikas ja puheenvuoroja pyydettiin koko ajan. Siis todella vuorovaikutteinen tilaisuus, joka kuitenkin pysyi koko illan vahvoissa näpeissä. Suureksi huolenaiheeksi koettiin paikallislehti Vartin lakkauttaminen. Mistä löydämme jatkossa yhtä hyvän tiedotuskanavan Pohjois-Helsingin alueelle?

 

Illan päätteeksi kiiruhdin vielä jäähallille ottamaan turpiin oikein isoveljen kädestä. 11-2, voiko sitä selvemmin sanoa.