Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Toimeliaitten naisleijonien kanssa

Kisa.

(Keskiviikko 9.1.2013) Tästä päivästä tuli melko kiireinen työpäivä. Kahdeksalta aamulla aloiteltiin ja aikataulutus oli tehty ennustellen vakaasti etenevää tehokasta työrupeamaa. Toisin kävi. aamun potilaalle tuli yllättävä lisätyö, joka kiristi liikkumavarat olemattomiin. Sain kuitenkin aikataulun pysymään kurissa. Sen lisäksi kolme akuuttia hoitoa vaativia omia potilaita soitti, joten päivään lisää pituutta siis.

 

Viideksi oli sovittu leijonakokous, johon ehdimme pitämällä puristuksen päällä loppuun saakka. Toisaalta tällaisena päivänä aika kulkee kuin siivillä. Kokous pidettiin ajallaan ja lopetettiin myös. Se oli meille tärkeää, koska kuudelta alkoi LC Vantaa / Helsingen kokous, johon olimme menossa klubivierailulle.

 

Tämä piirimme lilanvärinen voimaklubi onkin piirimme viimeinen naisklubi, johon teen virallisen vierailun kuvernöörinä. Pieni haikeus hiipii puseroon. Ilta oli vallan hieno. Hauskinta antia esitettiin ilmapallokuljetuksen muodossa. Se oli leikkimielinen kilpailu, jossa ilmapalloa tökittiin eteenpäin lattialla appelsiinilla, joka oli pujotettu sukkahousuihin, joka taas oli sidottu vyötärölle. Lea ei voittanut.

 

Saimme viettää lämminhenkisen illan toimeliaitten naisleijonien kanssa. Kokous sujui naisille ominaiseen tapaan ajatustenvaihdolla eri puolilta pöytiä. Tässä tulee hyvin esille se pieni ero. Me miehet olemme jäykempiä, mutta hyvä niin. Ei meillä ole hädän päivää, kun on tällaisia ihmisiä leijonina. Kiitos Helsinge!