Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

SuurPNATista jäi hyvä fiilis 

(Keskiviikko 26.9.2012) SuurPNAT takana ja takki tyhjä.

 

Pari viimeistä päivää on ollut aika vilskettä. Onneksi pohjatyöt tuli tehtyä ajoissa, kiitos Arjalle yhteistyöstä. Blogi- ja Me palvelemme-osiot valmistuivat tänään, kiitos siitä Tusselle.

 

Työpäivän jälkeen menin syömään kantapaikkaani herkullista Herkkutattikeittoa ja samalla viimeistelin esitykseni. Tuomaksen kanssa haettiin vielä työpaikalta Suomen lippu ja sitten ajettiin Pihlajamäkeen.

 

Siellä olikin jo täysi vilske päällä ja monta hommaa vielä valmisteltavana. Enpä ehtinyt kahveja juoda tässä vaiheessa. Loppumetreillä oli vielä hankaluuksia mikrofonin kanssa, oli ilmeisesti liian kovalla ja alkoi kiertämään.

 

Sali olikin huomaamattani tullut tupaten täyteen, kiitos siitä N-piirin leijonille, suurin pelkoni oli, ettei väkeä kiinnosta. Toisin kävi, istumapaikkani löysin rappusilta.

 

Ensimmäinen jakso meni asettamani aikataulusuunnitelman mukaisesti, mutta tauko jo venähti melkein kymmenen minuuttia pitkäksi. Puheenvuoropyyntöjä (ihan lyhyitä) tuli vielä muutama ja täyttä asiaahan ne olivatkin. Lopputulema oli lähes kahdenkymmenen minuutin ylitys, anteeksi siitä. Jatkossa pitää olla ryhdikkäämpi.

 

Lohdutuksena todettakoon, että tunnelma pysyi hyvänä loppuun saakka ja Tuomo irrotti mehevät naurut salista. Itselleni jäi tosi hyvä fiilis tästä illasta, toivottavasti muut kokivat samoin.

 

Ajaessani kotiin tuntui kuin voimat olisivat valahtaneet lahkeisiin. Energiatasot varmaan ovat vaan huipussaan näissä tilaisuuksissa, vaikkei sitä tohinan keskellä huomaakaan.
Kommentit

28.9.2012 klo 15:12:26
Tuomo Holopainen kirjoittaa

Kiitos SuurPNATista. Ilahduttavan paljon oli osallistujia. Klubitreffi -idea oli hyvä. Meille LC Helsinki/Vuosaarelle oli kaksi kontaktia LC Porvoo/Blanka ja LC Helsinki/Kallio. On mukava treffata näitä klubeja.

Jäsenhankintaan kannattaa kiinnittää todella paljon huomiota. Jokaisen jäsenen velvollisuus on etsiä uusia potentiaalisia jäseniä. Klubien on hyvä nopeuttaa jäseneksi ottamista niin, ettei asia veny monen kuukauden mittaiseksi. Luotetaan uuden jäsenen kummin harkintakykyyn ja tehdään päätökset nopeasti. Omassa klubissani LC Helsinki/Vuosaaressa on nopeutettu menettely ollut voimassa jo muutaman vuoden. Kymmenessä vuodessa olemme kasvaneet 17:sta nykyiseen 50:een, eikä ylärajaa ole olemassa. Hyvä vaan, että paljon jäseniä, näin saadaan monet aktiviteetit hoidettua paremmin.27.9.2012 klo 13:14:55
Ulf Nummelin kirjoittaa

Kiitos hyvästä SuurPNATista 26.9.
Pieni huomautus kuitenkin. Piirin johto tulisi käyttää sana "PUOLISO" (eikä "lady") koska meitä on myös miespuolisia puolisoita N-piirissä. Itse olen sellainen.
Siis jatkossa "Puolisotyö" ja "Puoliso-ohjelma" ja sitä rataa.
Jos välttämättä haluaa erotella mies -js naispuoliset puolisot voi käyttää sanat "Loordit ja Ladyt"
Toivon että DG:n puoliso myös lukee tämän tekstin.
Terveisin
Uffe27.9.2012 klo 11:20:54
Jorma Purhonen kirjoittaa

Saimme kuulla SuurPNATissa blogien lisäämisestä piirin sivuille. Hieno uudistus. Blogia seuraamalla saa hyvän kuvan kuvernöörin tehtävistä, sillä blogisti on hengästyttävän tuottelias. Kirjoituksia jopa päivän välein. On siinä tuleville kuvernööreille haastetta.27.9.2012 klo 11:14:34
olli Aulio kirjoittaa

Tilaisuus oli onnistunut ja puheenvuorot hyviä. Älä turhaan huoli sitä että aika hiukan ylittyi. Aina on niitä jotka vetävät herneen nenään muutaman minuutin aikataulun ylityksestä. Taitaa olla ikuinen kysymys saada väki tauolta ajoissa takaisin saliin.
Eräs asia jäi askaruttamaan. Aiemmin on meille ilmoitettu (Talvio) että Iiris keskuksen puiston rakentamiseen on saatu avustusta LCIF:ltä. Nyt Teerioja kertoi että ensimmäinen LCIF avustus on tullut lukutelevisioon. Toivottavasti lukutelevisio ym rahat saadaan kasaan kuten ilmeiseltä näyttääkin
Olli Aulio