Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Sukelluoppia saamassa

(Tiistai 8.1.2013) Aamulla, kun kävin hakemassa PikkuHesarin laatikosta ja tein lumityöt, löysin alapihaltamme kaupan paketissa olevan kuumailmapuhaltimen. Jalanjälkiä ei näkynyt missään, mutta lumesta näki, että paketti oli tupsahtanut siihen jostain. Portille päättyivät autonrenkaiden jäljet, joten päättelin naapurin peruuttaneen siihen kääntäessään keulansa menosuuntaan. Paketti oli varmaan unohtunut auton katolle.

 

Olin aikanani lukenut Enid Blytonin Salaisuus – kirjat, joten Pullamaiset päättelyni osuivat oikeaan. Puhallinkin päätyi iltapäivällä oikealle omistajalleen.

 

En kyllä vielä tottunut PikkuHesariin.

 

Rauhanjulistekilpailu on hieno aktiviteetti. Nuorille suunnattu, kansainvälinen kilpailu, jossa luovuus ja taidot pääsevät oikeuksiinsa. Piirimme voittajatyö on rohkea, viiltäväkin (vieressä). Liiton valitsema työ edusti vallan toista tyylisuuntaa.

 

Illalla olikin aika sonnustautua virkavaatteisin ja suunnata kohti Käpylää ja ravintola Pohjan Akkaa. LC Helsinki / Floorankentällä oli kuukausikokous, jonka vieraaksi oli meillä ilo olla kutsutut.

 

Kokous sujui varmaotteisesti ja pingottamattomalla tyylillä. Kaikesta huomasi, että klubissa viihdytään. Uusi jäsen on taas tuloillaan, joten jatkuvuuttakin on hoidettu hyvin.

 

Lisäksi tänään oli paikalla luennoitsija kertomassa minullekin varsin mieluisasta ja mielenkiintoisesta aiheesta, sukeltamisesta. Paljon oppia ja kokemusta hankkineesta henkilöstä olikin kyse. Hänellä on hallussaan kouluttajan taitojen lisäksi seoskaasuilla sukeltaminen ja luolasukellus. Molemmat minulta kokematta. Muutoin oli meillä yhteisiäkin kokemuksia.

 

Klubille oikein paljon vielä kiitoksia miellyttävästä ja mielenkiintoisesta illasta.