Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Seireenin kutsu

( Keskiviikko 14.11.2012) Ah ne naisten hiukset! Niiden takia viiletimme taas Porvoon moottoritietä minuutteja laskien. Yhtä minuuttia vaille LC Porvoo mlk:n kokouksen alkua saavuimme Ravintola Seireenin ovelle. Myöhästyä vaiko ei, kas siinä pulma.

 

Kokouksen alussa minä pidin puheenvuoroni, vähän taisi venyä pitkäksi. Olisi siis pitänyt valmistautua paremmin.

 

Churchill sanoi aikanaan valmistautuvansa viisi minuuttia, jos aikoo puhua tunnin ja vähintään toisinpäin, ellei käyttänyt valmisteluun vieläkin pidempää aikaa. Uskon.

 

Saimme myös kuulla hienon kuvauksen nuorisovaihdossa olleen Lauran kokemuksista Japanista. Kuukauden matka ja oleskelu kolmessa perheessä oli selvästi tehnyt lähtemättömän vaikutuksen nuoreen naiseen.

 

Taas saimme tutustua vahvaan klubiin, jossa on hyvä meininki ja erinomainen ilmapiiri. Klubissa on sopiva sekoitus kokemusta ja innokkuutta. Neljäkymmentä palveluvuotta on tullut täyteen ja lauantaina on juhlan paikka. Meillä on toiset juhlat, joten nämä menevät sivu suun. Vielä kerran onnittelut klubille!

 

Henkihammaslääkärini Tapani on myös LC Porvoo mlk:n jäsen, oli  ilo tavata hänet näin ”siviileissä”. Saimme myös kokouksen jälkeen tutustua hänen vastaanottonsa upouusiin toimitiloihin. Tuskin maltan odottaa vuosikutsua.