Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Ryhdyin ennustajaksi

(Tiistai 5.2.2013) Runebergin päivä, liputuspäivä. Tuiskun keskelläkin lippumme on kaunis. Kaksi nimikkotorttuakin olen jo syönyt. Samalta näyttivät, vaan eivät maistuneet. Ensimmäinen oli oikea junttapulla, hyvä, että jaksoin syödä. Toinen, jonka eilen söin, oli minun mielestäni perinteisempi, kevyempi.


Töistä lähdettyämme kävimme ”parilla”. Meidän tapauksessamme purkilla, geokätköllä. Toinen sijaitsi minulle tuntemattomaksi paikaksi jääneellä Maunulan uurnalehdon alueella. Kaunis rauhallinen alue Keskuspuiston katveessa.


Joskus kätköilijän voi yllättää hämäyspurkilla, kuten tässä tapauksessa kävi. Oikeakin kyllä löytyi.


Vähiin käy, ennen kuin loppuu ja kaikki hyvä loppuu aikanaan. Sanontoja tähän päivään. Tänään oli toiseksi viimeinen virallinen klubivierailuni. Charter-juhlia onneksi on vielä jäljellä. Klubi, jossa kävimme Lean kanssa oli  LC  , piirimme vanhin klubi, tietääkseni.


Hyvällä mallilla Haagassa mennään, useita monipuolisia aktiviteetteja. Puhtaita palveluaktiviteetteja senioreille, lapsille suunnattu kevättapahtuma laskiaissunnuntaina, itsenäisyyspäivän konsertti joitain mainitakseni. Ja ajassa ollaan mukana, Elias siirtyi tietokoneaikaan, vastikään tehtiin päätös muuttaa klubi yhtenäisklubiksi, tiedotus ja näkyvyys on hoidettu aktiivisesti. Hyvä draivi on päällä, tästä on hyvä jatkaa.


Ennustukseni on, ettei Pohjois-Haagan klubi jäänyt viimeiseksi, joka tekee päätöksen siirtyä kaksisukupuolijärjestelmään.


 

Valekätkö...