Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Roséa Porvoossa

(Lauantai 23.4.2016)

Näitä päiviä ei liian usein kohdalle satu. Uuden klubin Charter Night pidettiin tänään Porvoossa. Juhlan kohde oli LC Porvoo / Rosé.

 

Klubin perustaminen aloitettiin jo vuonna 2009 ja liitännäisklubiksi se tuli seuraavana vuonna. Seitsemän vuotta se on kypsynyt puhjetakseen nyt kukkaan. Perustamispäivä oli viime marraskuussa ja tänään oli juhlan vuoro.

 

Juhlat pidettiin vanhassa puutalossa Porvoonjoen varrella, jossa toimii ravintola Alba Rio. Se on myös klubin kokoontumispaikka ja  se suo hyvät tilat tällaisen juhlan järjestämiselle.

 

Haimme ensin Reima Nyrhivaaran kotoaan mukaan ja pelkäsimme myöhästyvämme koko tilaisuudesta, koska Lahdentiellä oli kolari. Tielle oli satanut aivan paikallisesti ja äkkijyrkällä rajalla viisi senttimetriä loskaa. Se oli yllättänyt autoilijan, jonka auto oli ajautunut päin sivukaidetta ja siitä keskialueelle. Hälytysajoneuvot olivat paikalla ja yli kilometrin jono kehittyi hetkessä.

 

Onneksi tilanne purkautui jonkin ajan kuluttua ja ehdimme paikalle ihan sopivasti. Tilaisuus alkoi maljapuheella ja sitä seurasi perustamiskirjan allekirjoitus. Asianmukaisesti otettiin myös ryhmäkuvat.

 

Seuraavaksi olikin minun vuoroni astua lauteille ja pitää juhlapuhe. Koetin puheessani ottaa esille niin paikallista kuin laajempaakin kuvakulmaa aina päämajaa myöden. Fokus oli kuitenkin Roséssa, paikallisuudessa ja naisnäkökulmassa.

 

Maittavan ruoan jälkeen pidettiin huutokauppa ja arpajaiset. Klubista löytyi puoliso, jolla oli kokemusta huutokauppojen vetämisestä ja hän saikin kiritettyä muutaman taulun hintaa sopivasti ylöspäin. Kerätyt varat menivät diakoniatyön kautta paikallisiin tarpeisiin. Minä huusin yhden taulun, joka oli muiden taulujen tavoin paikallisille nuorille pidetyn kurssin satoa.

 

Heitimme autolla vielä Nybergin Tarjan kotiin. Kiitos mukavasta rupattelutuokiosta vielä kotimatkallakin.

 

Hieno ilta, kiitos upeille Rosén naisille, perustajajäsenille.

 

Perustamiskirjan allekirjoitus.
Perustamiskirjan allekirjoitus.
Perustamiskirja allekirjoitettuna. Onnittelut Rosé.
Perustamiskirja allekirjoitettuna. Onnittelut Rosé...
Marjukka Taoksella ja Reima Nyrhivaaralla on ollut suuri rooli klubin muodostamisessa seitsemän vuoden ajan.
Marjukka Taoksella ja Reima Nyrhivaaralla on ollut...
Juhlapuheen aika.
Juhlapuheen aika.
Kummiklubi LC Helsinki/Auroran lahja vasta perustetulle klubille.
Kummiklubi LC Helsinki/Auroran lahja vasta peruste...