Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Punainen Sulka käyntiin Tampereella

(Lauantai 19.3.2016)
Aamu alkoi reippaasti jääkiekkoharkoilla Malmilla kahdeksasta yhdeksään. En onnistunut sohimaan yhtään maalia, mutta en satuttanutkaan itseäni ja hiki tuli. Asiat siis tasapainossa.

Kymmeneksi olimme sopineet treffit Hannun kanssa lähteäksemme kolmisin kohti Tamperetta ja Punainen sulka -kampanjan avajaisia. Olimme sopivasti noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua paikalla.

Minun mielestäni tilaisuus oli oikein onnistunut. Sopivan viihdyttävä, mutta kuitenkin arvokas. Kaksi sulkalähettilästä esiintyi ja edukseen.

Lisäksi kuulimme Pirkan pojat kuoroa ja palokunnan Tulikukot kuoroa.
Ilmassa oli myös taikuutta, jota esitti lion Jose Ahonen.

Tilaisuudessa jaettiin 51 parhaalle pikastarttiklubille taulupalkinnot. Useampi klubi meidänkin piiristämme oli palkittujen joukossa.

Avajaisjuhlan jälkeen seurasi juhlapäivällinen perinteisin menoin. Ruoka oli luvalla sanoen maukasta, ainakin minun mielestäni. Enkä soraääniä kuullut muualtakaan.

Ruokailua seurasi 35 uuden Lionsritarin lyöminen. Enpä ole ennen moista kokenut, eikä tainut olla kukaan muukaan. Kolme ritariksi lyötävää polvistui kerrallaan, joten loppujen lopuksi seremonia meni varsin joutuisasti läpi.

Aikataulu oli laadittu sen verran väljäksi, että tuttuja oli mahdollisuus käydä moikkaamassa. Lea löysi aina niin hyväntuulisen ex-oulunkyläläisen Heikki Niemisen ja pörähti paikalle sopivasti Kaj Kunnaskin.

Lisäksi löysin molemmat vastaehdokkaani. Pääsimme kannustamaan toisiamme ja olimmekin yksimielisiä siitä, että on hyvä, että ehdokkaita on useita. Hyvä, että puheenjohtajan virkaan on halukkuutta. Äänestys tuo aina lisää mielenkiintoa vuosikokoukseen ja olimme täysin samaa mieltä siitä, että mukavampi on tulla valituksi sen kautta. Toivotan molemmille herroille hyvää vaalikampanjaa.


Juhla voi alkaa.
Juhla voi alkaa.
Juha Tapio ja kitara.
Juha Tapio ja kitara.
Heikki, Lea ja Kaj.
Heikki, Lea ja Kaj.
Jukka Kärkkäinen, Erkki Honkala ja Erkki Voutilainen.<br>
Jukka Kärkkäinen, Erkki Honkala ja Erkki Voutilain...
LC Lovisa-Loviisa ja LC Helsinki / Pakinkylä saivat taulupalkinnot. Antti Tuomikoski kuvaa.<br>
LC Lovisa-Loviisa ja LC Helsinki / Pakinkylä saiva...
Kaj Kunnas ja Jutta Helenius taivuttavat englantilaista valssia.<br>
Kaj Kunnas ja Jutta Helenius taivuttavat englantil...