Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Prestonit saapuivat vuosikokoukseen

Kansainvälinen varapresidentti Joe Prestonia ladyineen.

(Torstai 6.6.2013) Nyt on mennyt pitkä aika edellisestä blogista. Syy on yksinkertaisesti se, että aikaa ei ole ollut sen kirjoittamiseen tai oikeammin olen yrittänyt saada muutaman tunnin nukuttua kuitenkin.

 

Viime lauantaina kokoonnuimme Helsinki 2017 – työryhmän kanssa viimeistelemään lauantaista esitystämme. Myös pääesiintyjämme oli saapunut paikalle sopimaan kolmen minuutin esityksemme vuorosanoja. Samalla viimeistelimme diaesitystämme sopimaan esiintyjien sanoihin. Kiva nähdä, miten kilpailijat esiintyvät, mutta helppoa heillä ei tule olemaan meidän kanssamme.

 

Sunnuntai meni sitten veneen kevätkunnostuksessa. Surku tulee, kun näillä keleillä katsoo purtta kotipihalla. Kellua sekin tahtoisi. Aiemmin kerroin, että jätän puuosat lakkaamatta, mutta ei sielu antanut myöden. Kun kelit olivat suotuisat, lakkasin kuitenkin ne, koska ovat ne vaan niin paljon kauniimmat siten.

 

Maanantai ja tiistai olivatkin sitten täysiä työpäiviä. Nyt alkaa hieman ahdistaa, koska työt pitäisi saada siihen malliin tehtyä, että pääsee juhannuksesta lomalle ja päivät valuvat kuin hiekka sormien välitse.

 

Keskiviikkoaamuna hain Holopaisen Tuomon heti aamukahdeksalta pakullani. Lähdimme noutamaan Messukeskuksesta vuosikokouksessa jaettavaa materiaalia, jota olikin parikymmentä laatikollista. Seuraavaksi suuntasimme Helsingin kaupungin turisti-infoon, jossa piti olla kongressikeskuksen meille luovuttamaa materiaalia. Eipä ollut tavaraa siellä. Selvittelyjen jälkeen saimme tietää, että ne olisivat vasta yhdeltätoista noudettavissa. ”Jouduimme” siis menemään kahville Merisataman kioskille.

 

Sovitusti tavarat olivat saapuneet kellaritiloihin, jonne johti aika kapea porttikonki. Onneksi olen nuorena poikana ajanut jakeluajoa Helsingissä useamman vuoden ajan, joten ilman vaurioita selvittiin. Nyt alkoikin auto olla jo aika täysi.

 

Kolmeksi olin sopinut Ylhäisen Varpun kanssa tapaamisen työpaikalleni valmistelemaan Derby Forumin julkaisua Vierumäen vuosikokouksessa. Varpun apu oli tarpeen, jotta sain aikaan esitettävän koosteen hänen, Tussen ja minun materiaaleista. Aikaa on vain kymmenen minuuttia ja se tuo nimenomaan haasteen sille, että projektista saa oikean kuvan. Selittämiseen ei oikein jää aikaa. Kolme tuntia meillä meni sen kanssa ja nopeasti.

 

Kuudelta minua jo odotettiin Ravintola Pohjan Akassa parinkymmenen ihmisen voimin. Aamulla noudettu materiaali pakattiin talkoilla nippuihin, joita sitten Vierumäellä osallistujille jaetaan. Reilu tunti työskenneltiin tiiviisti esitteiden kimpussa ja niin oli lähes 1200 esitenippua valmiina. Hauska talkootapahtuma.

 

Seuraavaksi menimme kotiin vaihtamaan virkavaatteet päälle. Oli aika siirtyä lentoasemalle vastaanottamaan toista kansainvälistä varapresidenttiä Joe Prestonia vaimoineen saapuvaksi Suomeen ja vuosikokoukseemme.

 

Vastaanottokomiteassa olivat lisäksemme Ala-Kuljut, Rahkot ja Laineet. Lento oli hieman myöhässä ja hieman ennen puolta kahtatoista he saapuivat ovista terminaalin aulaan. Kohtaaminen oli lyhyt, iloinen ja ystävällinen. Kello oli jo paljon, joten kaikki varmasti arvostivat nopeaa siirtymistä yöpuulle.

 

Tänään lopullisesti varmistui liitännäisklubin muodostuminen piiriimme. Se tulee Itä-Vantaalle kahdeksan jäsenen vahvuisena ja isäntäklubina toimii LC Helsinki / Metsälä. Se tulee olemaan yhteisklubi ja toivottavasti se saa nopeasti tuulta purjeisiin ja itsenäistyy ensi kauden aikana. Tämä lämmittää kummasti.

 

 

Ei löydy tavaroita.
Ei löydy tavaroita.
Kaikki kyydissä.
Kaikki kyydissä.
Talkoot kiivaimmillaan.
Talkoot kiivaimmillaan.
Tästä kellariin.
Tästä kellariin.
Vuosikokouksen esiintyjät.
Vuosikokouksen esiintyjät.