Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Porvoon Pointissa

Sosiaalista kanssakäymistä - ilman kahviakin.

(Tiistai 26.2.2013) Hammaslääkärin ammatista on monenlaisia mielikuvia. Yleisimmin kuulee viittauksia siihen suuntaan, että alalle valikoituu ne, jotka jotenkin nauttivat muiden ihmisten kiusaamisesta. Niihin on tietysti jo näillä työvuosilla tottunut ja osaa ottaa ne huumorilla vastaan.

 

Joku opettajista hammaslääkärikoulussa aikanaan sanoi, että työstä kymmenen prosenttia on tietoa, kymmenen prosenttia taitoa ja kahdeksankymmentä prosenttia ihmissuhdetaitoja. Tämän näkemyksen olen aika valmis allekirjoittamaan.

 

Omalta osaltani voin sanoa, että viihdyn työssäni. Parasta siinäkin ovat ihmiset ja heidän kohtaamisensa. Olen tosin pienestä pitäen nakertanut jotain käsilläni, joten sekin puoli tuntuu hyvältä.

 

Tämän iltaisessa piirihallituksen kokouksen puoliso-ohjelmassa käsiteltiin kiirettä ja ajan käsitettä muutoinkin. Työssäni en ole vielä koskaan katsonut kelloa siinä tarkoituksessa, että kuinka pitkällä päivä on ja milloin pääsee kotiin. Muissa tekemissäni töissä tämä on kyllä tullut tutuksi.

 

Hammaslääkärinä ainoa funktio kellolla on aikataulun seuraamisessa. Jossain vaiheessa päivää sitä aina havahtuu huomaamaan, että onpa aika mennyt kuin siivillä.

 

Tänään oli tosiaankin kauden kolmas piirihallituksen kokous, Porvoon , josta olimme saaneet Esko Viinikaisen ansiosta kokoustilat käyttöömme. Hieman ihmetyttää nämä nykyiset englanninkieliset nimet. Porvoon kauppaoppilaitos oli minun mielestäni ihan hyvä nimi. Sen verran paikka petti, että luvatut kahvit olivat unohtuneet. Aloitimme siis kokouksen kuivin suin. Eskon siippa Thuong pelasti tilanteen keittämällä kahvit ja tuomalla tarjottavat liikkeestään koululle. Keskeytimme kokouksemme kahvin ajaksi.

 

Ilta sujui ainakin omasta näkökulmastani katsoen hyvässä ilmapiirissä ja lupsakasti alusta loppuun. Kiitos kovasti alueiden puheenjohtajille ja toimikuntien vetäjille piirisihteerille toimitetuista etukäteisaineistoista. Niiden ansiosta tilaisuus sujui jouheasti. Tällä kertaa saimme leijonahengen säestyksenkin kuulumaan mallikkaasti. Kiitos vielä kaikille osallistujille kivasta ja osallistuvasta illasta.

 

Erityisen lämmittävää oli saada taas ottokummini Torsti Koskinen piirihallituksen kuvioihin entistä ehompana mukaan.

 

Pientä säätöä.
Pientä säätöä.
Kokous on avattu.
Kokous on avattu.
Herrat Torsti ja Reima.
Herrat Torsti ja Reima.
Puoliso-ohjelma: Anja Kulov.
Puoliso-ohjelma: Anja Kulov.