Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Porvoon mitalla

(Torstai 1.11.2012) Tämä päivä alkoi tavallistakin tavallisemmin. Kahdeksaksi aamulla töihin. Työpäivässä ei muutoin mitään tavallisuudesta poikkeavaa, kuin se, että niitä näitä jutellessa sain mahdollisesti yhden ihmisen kiinnostumaan leijonista. Saa nähdä johtaako yhteydenotto jäsenyyteen.

 

Ehdimme vielä kotiin vaihtamaan vaatteita ja ulkoiluttamaan koirat ennen lähtöämme Porvooseen. Porvoo on meille jostain syystä aina mieluisa kaupunki käydä. Onko se historiallinen miljöö vai ihmisen kokoinen rakennustapa vai jokin muu, se ei ole vielä meille selvinnyt. Toki siellä asuu myös useampi tuttava, joita aina lämmöllä muistamme.

 

Tänään meidät sai matkaan LC Porvoo-Borgå, jonka kokoukseen menimme vierailemaan.

 

Vastaanotto oli lämmin jo ulko-ovella ja sama fiilis jatkui läpi illan. Lealla ainakin oli ollut mukavaa, koska vain korvat joutuivat töihin paluumatkalla.

 

Porvoon pojilla on rempseä ote kokouksissaan, ei ainakaan mennä otsa rypyssä. Omatkin leukapielet olivat hellänä nauramisesta. Enkä ole missään aiemmin nähnyt näin paljon maksettavan sakkoja Tail Twisterille ”huonon” käytöksen johdosta.

 

Paikalla oli myös kaksi viehättävää nuorta naista juuri perustetusta Leo-klubi Pomegasta. Saimme kuulla tunnelmia heidän Charter night-juhlastaan, joka oli ollut niin riemuisa, että tosissaan harmittaa, ettemme päässeet mukaan. Onnea vielä heille ja hyviä tulevia vuosia.