Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Pellingissä rentoutumassa

(Sunnuntai 30.9.2012) Kirjoittelen Pellingissä, pursiseuramme tukikohdassa veneessä kuunnellen sateen ropinaa kannelle. Eilen tullessani tänne padassa porisi kaali, porkkanat, sipuli ja lammas iloisessa sopusoinnussa. Sovun löytymistä avitti  tilkka valkoviiniä.

 

Rantauduttuani ei montaa hetkeä kulunut, kun pöytä oli katettu ja pääsin maistelemaan aikaansaannostani. Ripaus vielä suolaa päälle ja maku oli kohdallaan. Nam, nam.

 

Tein pienen kävelykierroksen saaren maisemissa ja tuli todettua, että nyt on todellinen sienisyksy. Sieniä on laidasta laitaan, mutta tyydyin poimimaan vain annoksen suppilovahveroita.

 

Ennen minua tänne jo majoittunut seurue viritteli saunaan tulia, joten ruokaperräisten päälle pääsin saunaan. Suomalainen ainakin nauttii täysin siemauksin, tiedä sitten pitäisivätkö muut hulluina.

 

Iltasella laadin kuvernöörin seuraavan kirjeen viimeistelyä vaille valmiiksi. Nyt aamulla Derby Forumin kimppuun. Jossain vaiheessa pitää lähteä navigoimaan kohti kotisatamaa. Jos vaikka sade rauhoittuisi ennen kotimatkan alkua.

 
Kommentit

1.10.2012 klo 21:38:45
Anja kirjoittaa

Ihanaa tänne saakka aistii sen hienon tunnelman ja rauhallisuuden jonka luonnosta löytyy. On kiva kuulla sinun harrastuksistasi. Purjehdus on hieno laji.30.9.2012 klo 21:57:53
Tuomas ja Tiina kirjoittaa

Ilmassa on varmoja syksyn merkkejä. Muuttolinnut lentävät kohti etelää ja Jukka on hypännyt veneeseen kaali-lammaspata ainekset kainalossaan.