Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Parasta ovat ihmiset

(Tiistai 4.12.2012) Jos on maanantait viikon parhaita päiviä lätkän takia, niin samasta syystä tiistaiaamut alkavat unihiekat silmissä. Niin tänäänkin. Silti ”en päivääkään vaihtaisi pois”. Aamulla ennen töihin lähtöä piti perata sähköpostit ja panna parit liikkeelle.

 

Sitten saattoi aloittaa päivän työt.  Minunkin hommassani parasta ovat ihmiset, heidän persoonansa, ilot ja surut. Yksi on selvitellyt läpi syöpähoidot ja toinen lähtee intoa puhkuen joulutoreille Saksaan nuoruudenaikaiseen opiskelukaupunkiinsa, mieli muistoja täynnä. Ai niin, välillä hoidetaan suuta ja hampaita.

 

Ei enää kovin yllättävää, mutta kiire tuli taas Mamsellien kokoukseen. Kun vaatteet oli vaihdettu, koirat ulkoilutettu ja kaasutettu Lahdentielle, virittelin navigaattoriin osoitteen. Se näytti, että myöhästytään minuutti. Kuitenkin loppumatkalla sain aikataulua kiinni siten, että olimme parkkipaikalla oikeaan aikaan.

 

Ja mikä paikka, Pelkkatupa, saunat ja koko ympäristö olivat aivan upeat. Iltavalaistus täydensi kokonaisuuden satumaiseksi. Ja se oli vasta kuorrutusta. Varsinainen suklaasydän oli sydämellinen klubikokous pikkujoulujen merkeissä. Glögi, maukas ruoka, yhteislaulua ja hyvää seuraa. Lions-toiminnan yksi peruspilareista on valettu.

 

Kuunnellessani aikaan saannoksia ja tulevaisuuden suunnitelmia, niin toinenkin pilari on niin vahva, että tukevasti seisoo pystyssä, vaikka on vasta reilun vuoden ikäinen. Jatkakaa samaan malliin Mamsellit!

 

PS. älkää unohtako piiriä