Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Pappamopot ja museoautot vetivät herrashenkilöitä kärpäspaperin lailla

(Sunnuntai 21.4.2013) Tänä aamuna emme heränneetkään koiran haukkumiseen kotona, vaan Holiday Inn-hotellissa Messukeskuksessa. Päätimme ottaa huoneen, koska se helpotti eilisen päivän järjestelyjä vaatteidenvaihtoineen esimerkiksi.

 

Olimme vielä aamulla selvästi jonkinlaisessa ylivirittyneessä tilassa eilisen päivän takia ja sitä piti työstää ja käydä läpi, kunnes mieli rauhoittui normaalitasolle.

 

Tukevan aamupalan jälkeen ajoimme suoraan Tikkurilan Veininmyllylle, josta starttasi viiden vantaalaisen klubin yhteisaktiviteetti, Jokileijonakävely. Siellä pidettiin musiikki- ja teatteriesitys ja puheen piti kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman.

 

Aivan upeassa kevätsäässä kiersimme Tuomikoskien ja satojen muiden kanssa reitin, arvuuttelimme luontokysymykset ja nautimme matkan varrella letut ja kahvit. Lopulta saavuimme Jokirannan koululle, jossa oli paljon katsottavaa.

 

Lapsille oli järjestetty valokennojuoksu, ketjunheittoa, kolikon pudotusta vesiastiassa ja tutustuminen paloautoon. Myynnissä oli Simonkylän klubin askaroimia lintupönttöjä, jotka ovat Deluxe-mallia. Niihin on upotettu Lions-pinssi.

 

Ainakin meitä varttuneempia herrashenkilöitä veti kärpäspaperin lailla puoleensa museoautot ja moottoripyörät sekä pappa-Tunturi-mopot, joita oli melkoinen liuta paikalla. Täällä söimme myös perinteiset makkarat.

 

Autoihin ja mopoihin liittyvä tietokilpailu järjestettiin myös koulun pihalla. Me molemmat osallistuimme. Palkinnot kuitenkin arvottiin ja se olikin armollista, nimittäin tietopuolella meni vähän heikommin. Sain toimia onnettarena ja kävikin niin nolosti, että nostin sekä oman lippuni ja Lean. Hylkäsin ne kuitenkin ja voitot arvottiin yleisölle. Hieno yhteisaktiviteetti järjestettiin jo yhdeksännen kerran.

 

Mukana olivat LC Vantaa / Avia, LC Hiekkaharju-Sandkulla, LC Vantaa / Simonkylä, LC Tikkurila-Dickursby, LC Vantaa / Vernissa.

 

Johtotähti.
Johtotähti.
Antti Lindtman.
Antti Lindtman.
Nupposet ja  Onnetar.
Nupposet ja Onnetar.
Tettaeria ja musiikkia.
Tettaeria ja musiikkia.
Viisi klubia mukana.<br>
Viisi klubia mukana.