Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Onneksi...

(Keskiviikko 7.11.2012) Piru vie! Taas on olo kuin eläintarhassa: perhosia vatsassa, muurahaisia housussa ja ampiaispesä surisee päässä! Ei sen kummempaa kuin piirihallituksen kokous.

 

Kaikki johtuu tietysti siitä, että olen huolissani olenko muistanut ja ottanut kaiken huomioon. Kutsut, asialistat, agendat alueiden puheenjohtajille ja toimikunnille, oma esitys, AV-välineet(ääni puuttui), liput, viirit ym. No en tietenkään ole.

 

Onneksi on vaimo, joka muistuttaa lahjasta illan isännälle. Se on jäänyt aivan unholaan.

 

Onneksi olemme käyneet keilaamassa, vaimo tekee paikon. Kipaisee ruokailun aikana Jumbon Pentikissä ostamassa kynttilälahjan. Nuija jäi myös kotiin, täytyy käyttää siis omaa päätä.

 

Onneksi on myös aivan mahtava piirisihteeri, jolla on homma hanskassa, jotka eivät ole hukassa. Olen täysillä tiimityön kannalla.

 

On muuten pakko todeta omien aivojen kapasiteetin rajallisuus. Kokous oli saatu hyvään vauhtiin ja stressitaso oli laskenut omasta mielestäni normaalitasolle. Sitten annoin puheenvuoron IPDG:lle, mutta mikä sen miehen nimi nyt olikaan. Sutii tyhjää kuin kesärenkaat pakkasaamuna. Onneksi tuo tuttuakin tutumpi mies tulee sen verran lähelle, että näen lukea nimikyltistä nimen, Pekka Sarvanto. Vähän hävetti, mutta onneksi sisäänpäin.

 

Nuijin kokouksen päättyneeksi 20.03, joten lähes aikataulussa saatiin vietyä läpi. Minun mielestäni tilaisuus oli hyvä, saimme kuulla mielenkiintoisen esityksen Plaza Business Parkin synnystä ja kasvusta. Ruoasta saamme kiittää Anja ja Reijo Päärniä. Itse tilaisuus oli vapautunut ja rento, leijonahengessä asialinjalla kuitenkin. Suuri kiitos kaikille mukana olleille!

 
Kommentit

8.11.2012 klo 22:10:25
Tuomo Holopainen kirjoittaa

Ehdotus SuurPNAT:n kehittämisestä kannattaa selvittää. Onhan sitä tilaisuutta yritetty keventää. Mm. Kaudella 2010-2011 molempien SuurPnattien osalta oli uudenlainen rakenne, joka sai mukana olleilta hyvän palautteen. Mielestäni voitaisiin alkaa puhua LionsForumista. Se johdattelisi keskustelevampaan formaattiin. Minulla on saadut palautteet tallessa, jos kiinnostaa voitaisiin käydä lävitse toteuttamiskelpoiset ideat. Rennosti ja rohkeasti eteenpäin - kannattaa kokeilla!8.11.2012 klo 15:51:06
Ossi E kirjoittaa

Hei !
En Leijonana käyttäisi ainakaan tekstissäni kironsanaa.
Tilaisuus hyvin johdettu.
Terv. ossi