Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Olipa hauska Nenäpäivä

(Perjantai 9.11.2012) Tänään on Lean syntymäpäivä, jo kahdeskymmenesviides! Aamupalaksi paistoin croissantit ja keitin kahvit ja teet. En kuitenkaan kantanut niitä vuoteeseen, vaan nautimme aamiaisen pöydän ääressä.

 

Lea on joskus soitellut myös nokkahuilua, joten ostin syntymäpäivälahjaksi sellaisen, iloisen punaisen Yamaha – merkkisen. Sulosäveliä jo sain kuullakseni.

 

Tänään on myös Nnäpäivä, joka minun mielestäni on ollut oikein hyvä juttu. Näkyvyyttä olisi kannattanut hakea vielä vuosi tai pari. Kahtena vuonna olemme olleet mukana ja meillä on ollut ihan hauskaa. Viimeksi saimme kerättyä toista tuhatta euroa yhden päivän aikana, joka on ihan hyvä tulos.

 

Tänään menimme samaan paikkaan Käpylän K-market Mustaan Pekkaan kello kaksitoista. Puoli viiteen hauskutimme itseämme ja kaupassa kävijöitä ja siinä sivussa saimme 760 euroa lippaisiin. Tapasimme siinä samalla melkoisen joukon tuttuja.

 

Heille kaikille lämpimät kiitokset ja loppusyksyn toivotukset. Pieni vaiva – Iso ilo.

 

 
Kommentit

15.11.2012 klo 22:51:52
Kari Melleri kirjoittaa

LC Sipoo/Pornainen osallistui toista kertaa ja sai kokoon tänä vuonna noin 800 euroa S-marketin ja K-supermarketin aulojen lippaisiin. Viime vuonna tulos oli yli tonnin. Tämänvuotista summaa pienensi se, että Sipoon Sotaveteraaneilla sattui olemaan keräys samaan aikaan!
Näkyvyyttä on tullut roppa kaupalla ainakin paikallisesti, mikä on klubin kannalta hyvä asia!10.11.2012 klo 15:49:57
Kaija Holopainen kirjoittaa

Klubimme LC Helsinki/Soihdut oli lyhyen historiansa aikana mukana Nenäpäivässä Columbuksen Ostoskeskuksessa jo kolmatta kertaa.
Kun jäseniltämme kysyttiin halutaanko osallistua myös tänä vuonna, vaikka Lions -liitto ei ole näkyvästi mukana, vastaus oli, että tietenkin haluamme.

Klubilaisten mielestä tämä on hauskin aktiviteetti. Voi laittaa itsensä likoon hullutellen ja pitää hauskaa yleisellä paikalla ihan luvallisesti;-) Siinä lomassa tuli kerättyä rahaa lapsille, tällä kertaa kehitysmaihin. Tavoitteemme oli kerätä hieman enemmän kuin edellisenä vuotena ja siinä onnistuimmekin hienosti, olihan pottimme reilut 2700 €.

Nenä ja peruukki päässä, hymy huulilla ja iso leijonamerkki huomioliivissä takasi sen, että leijonat huomattiin. Palaute oli hyvä ja moni kertoi jo osallistuneensa keräykseen, mutta tuli laittamaan lisää, koska arvosti leijonien luotettavaa ja innokasta palvelutyötä Vuosaaressa. Tästä on hyvä jatkaa palvelutyötämme!10.11.2012 klo 11:26:25
Olli Aulio kirjoittaa

Kun liitto lähti nenäpäivään mukaan perusteltiin sitä ennenkaikkea sillä, että leijonat saavat näin näkyvyyttä. Kun sitten näkyvyyttä ei tullutkaan ajettiin homma alas. Voi mennä jos haluaa mukaan.
Olisiko alunperin pytänyt perustella sillä, että menemme mukaan, koska näin voimme auttaa kyöhimmissä maissa asuvia lapsia.