Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Nyt on ehdokkaat nimetty

Museotavaraa.

(Tiistai 15.1.2013) Tänään täyttyi hakuaika piirin ja liiton virkoihin sekä klubialoitteiden jättämiselle samoille tahoille. Piiriin saapui yksi klubialoite, jota käsitellään seuraavaksi piirihallituksen kokouksessa helmikuussa. Vuosikokousasiaksi se joka tapauksessa tulee.

 

Odotetusti piirikuvernöörin tehtävää hakee 1.VDG Heikki Saarinen LC Helsinki / Pohjois-Haagasta ja ensimmäisen varapiirikuvernöörin tehtävää 2.VDG Sini Eloholma LC Helsinki / Aurorasta. Toisen varapiirikuvernöörin tehtävää haki yksi lion ja hän on Veikko Teerioja LC Helsinki / Kruunuhaan klubista.

 

Suomelle aukeni tänä vuonna mahdollisuus hakea kansainvälisen johtajan tehtävää usean vuoden tauon jälkeen. Tauko on johtunut PID Harri Ala-Kuljun kampanjasta kansainvälisen presidentin tehtävään. Samasta maasta ei voi olla kahta jäsentä yhtä aikaa kansainvälisessä hallituksessa. Ymmärtääkseni nytkin valittava kansainvälinen johtaja väistyy, mikäli Harri tulee valituksi aikanaan.

 

Piiri voi asettaa vain yhden ehdokkaan kansainvälisen johtajan tehtävään ja äänestys suoritetaan piirin vuosikokouksen yhteydessä, mikäli ehdokkaita on useampi. N-piirin kohdalla tämä vaihtoehto on hyvin mahdollinen.

 

Tiistai-iltaan mahtui vielä oman klubin kokous, joka olikin tavallista asiapitoisempi johtuen kevätaktiviteetin lähestymisestä. Muitakin asioita oli kasaantunut, kuten avustushakemusten käsittelyä ja Leijonaristeilyyn osallistuminen ja oman kevätretken suunnittelu.

 

Oma klubi.