Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Nuorten harrastemessut ovat leijonatoiminnan ytimessä

Eksoottisia taisteluasuja.

(Sunnuntai 14.4.2013) Aamuherätyksestä vastasi tänään puhelin. Yksi tuttu potilaani soitti kahdeksan aikaan, koska hammasta kovin särki ja matkalle lähtö olisi edessä maanantai-aamuna. Sovin hänen kanssaan tapaamisen vastaanotolle, olinhan lähdössä joka tapauksessa LC Vantaa / Hämeenkylän Harrastemessuille aamupäivällä.

 

Potilaan hammas oli siinä kunnossa, että ainoa vaihtoehto oli hampaan poisto. Siinä ei kummallekaan hiki tullut.

 

Sen jälkeen jatkoimme matkaamme Hämeenkylän koululle, josta ei meinannutkaan parkkipaikkaa löytyä. Se kertoi omaa kieltään tilaisuuden suosiosta.

 

Koulun liikuntasali ja muut käytössä olevat tilat olivat täynnä näytteille asettajia ja yleisöä. Tämä puhdas palveluaktiviteetti on hieno esimerkki leijonien mahdollisuuksista auttaa lapsia ja nuorisoa.

 

Koululle tulee noin 50 seuraa ja yhdistystä esittelemään erilaisia harrastusmahdollisuuksia pääosin Vantaan alueelta.

 

Esillä on urheiluseuroja, musiikkiopistoja, partiolaisia, tikkakerho, tanssiseura, tähtiharrastajia ja miekkailukerho vain muutamia mainitakseni.

 

Nuoret saavat kaikessa rauhassa tutustua näihin eri toimijoihin ja arvioida, kiinnostaisiko jokin harrastus niin paljon, että lähtisi mukaan. Seuroille taas vastavuoroisesti tämä on oivallinen esittely- ja rekrytointitapahtuma.

 

Tässä kyllä ollaan aivan leijonatoiminnan ytimessä.

 

Lennokin lennätystä.
Lennokin lennätystä.
Harrastemessut vetävät väkeä.<br>
Harrastemessut vetävät väkeä.