Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Naurettiin hah hah hah  ja håh håh håh

Megatreffit.

(Torstai 21.3.2013) Huh huh! Saatiinpas lähtemään koko piirin vuosikokousaineisto yhtenä pakettina ja määräajassa. Viime viikolla oli pakka vielä niin paljon levällään, että ajatuksena oli lähettää sääntömääräinen vuosikokouskutsu asialistoineen ensin ja myöhemmässä lähetyksessä avajais- ja iltajuhlan kutsut.

 

Sitten alkoivat palaset loksahdella paikalleen ja pyydetyt tarjoukset tipahdella, joten alkoi näyttää mahdolliselta saada lähetettyä kaikki päivään liittyvät aineistot yhdellä kertaa.

 

Eilen kävi puhelin kuumana ja sähköpostit sinkoilivat moneen suuntaan. Potilaiden välissä muotoilin omalta osaltani kutsuja kuntoon, soitin pari helppipuhelua ja sain illalla kaikki lähtemään piirisihteerilleni Tuomakselle. Hän oli illan töissä, joten vastaanottajille kutsut lähtivät tämän päivän puolella. Kiitos taas kerran koko tiimille.

 

Tänään töitten jälkeen välittömästi vaatteiden vaihdon jälkeen lähdimme Liljendaliin klubitreffeille. LC Lappträsk-Liljendal-Pernå oli kutsunut Metsälän klubin vieraakseen Bagarstuganin idylliseen kokustilaan. Ravintolayrittäjää ei tänä vuonna talossa ole, mutta klubi oli saanut paikan vuokrattua ja yksi lady järjesti pitopalvelunsa voimin ruokailun.

 

Meitä oli yhteensä yhdeksän ladyt mukaan luettuina. Ja meille yllätyksenä paikalle oli saapunut myös LC Helsinki / Pakinkylän kolme leijonaa. Klubeja yhdistää joulukuusiaktiviteetti, jonka tiimoilta vierailu olikin sovittu. Vielä lohkon puheenjohtaja Kaj Sjölundkin oli paikalla, joten treffasimme peräti neljän klubin voimin.

 

Kaiken lisäksi ilta oli yhtä kielikylpyä kaikille osapuolille, sillä sujuvasti illan aikana puhuttiin niin suomea kuin ruotsiakin. Ja naurettiin hah hah hah ja håh håh håh. Meitä oli niin paljon, että kokoussaliin eivät kaikki mahtuneet, vaan isännistä osa, kohteliaita kun olivat, meni viereiseen huoneeseen istumaan. Toki ääni- ja näköyhteys säilyi koko ajan.

 

Me ainakin viihdyimme täysin siemauksin tässä seurassa. Ruoka oli eritäin maukasta ja sitä oli riittävästi. Itse otin santsilautasenkin. Palan painikkeeksi oli lopuksi kahvit ja täytekakkua, nam! Toivottavasti klubivierailuista tulisi pysyvä tapa muodossa tai toisessa, jotta mahdollisimman monelle aukenisi kokemus leijonien yhtenäisyydestä ja vuorovaikutuksesta.

Veljiä ja ladyja.
Veljiä ja ladyja.
Keskusteltiin kuusista.
Keskusteltiin kuusista.
Klubimestarin puheenvuoro.
Klubimestarin puheenvuoro.
Kiitokset ladylle ruuasta.
Kiitokset ladylle ruuasta.