Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Metsälässä kevättä

 

(Sunnuntai 12.3.2017)

 

Titityy ja kraak-kraak. Kevät tekee tuloaan Metsäläänkin. Saman voi havaita myös siitä, että LC Helsinki / Metsälän perinteinen kevätrieha näkyy ja kuuluu.

 

Aamulla valmistelutöitä tehdessä auringon peitti mereltä valunut usva, joka toi tullessaan myös hyytävän koleuden. Me valitsemme aina vastuuhenkilön järjestelyiden onnistumisen takaamiseksi, mutta jälleen kaikki asiat näyttivät sujuvan kuin itsestään. Se johtuu siitä, että tapahtuma on järjestetty jo noin 40 kertaa ja rutiinit voittavat suunnittelun.

 

Aurinko paljastui lämmittämään osallistujia ja etenkin mieliä kahta minuuttia vailla aloitusaikaa. Lämpötila nousi ja ihmisten ilmeissäkin loisti sen säteilyä. Vähäinen lumikin kentällä suli lätäköiksi ja puroiksi päivän edetessä.

 

Tapahtuman sisältö on vaihdellut vuosien saatossa ja viereiselle kentälle on laskeutunut helikopterikin yleisöä lennättämään. Nyt eniten ääntä tuotti rokkibändimme, jonka basistina minulla on kunnia olla. Soitimme pari lyhyttä settiä viihdytykseksi (toivottavasti) ja huomion herättämiseksi.

 

Puhvetin tuotteet, letut ja makkarat tekivät hyvin kauppaansa. Lukuisat kilvoittelumieliset rastimme houkuttelivat jälleen mukavasti osallistujia. Samoin arvat menivät hyvin kaupaksi. Jälleen onnellinen voittaja sai pääpalkintomme, 300 euron lahjakortin läheiseen K-market Mustapekkaan, helpottamaan lähiajan kauppalaskujen maksamista.

 

Tuottomme päivän tapahtumasta ja mainostuotot tilaisuuden julkaisussa ylittivät viime vuosien keskiarvon. Näin meille jää hieman tavallista enemmän mahdollisuuksia auttaa paikallisia nuoria, suomalaisia leijonaprojekteja ja kansainvälisiä avustuskohteita periaatteidemme mukaisesti. Hienointa tässä kaikessa on se, että tilaisuuden tuotto jaetaan avustuksina 100%:sti viimeistä senttiä myöten.