Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Marjaniemeläiset juhlivat

Perustajajäsenet ja presidentti.

(Lauantai 13.4.2013) Eilinen ja aamupäivä tänään kuluivat kyllä aika lailla tarkkaan vuosikokoukseen liittyvissä valmistelutöissä. Eivätkä kaikki asiat vieläkään ole ojennuksessa. Sitä paitsi uusia tarpeita ilmaantuu lähes joka päivä. Hommia on riittänyt minullekin, vaikka Puikkosen Arja on sopinut suurimman osan hoidettavista asioista ja päällekkäisyydet on onnistuttu jotakuinkin karsimaan pois.

 

Klubeille lähti tänään viesti, joka sisälsi diaesityksen Iiris-taloon toteutettujen Kuntoutuspiha- ja Oppimiskeskusprojektien esittelyn. Ajatuksenani oli kiittää mukana olleita klubeja niiden toteutumisesta ja samalla esitellä, minkälaisia vaiheita pitää sisällään tällaisten hankkeiden läpivienti järjestössämme.

 

Aina kaikki ei mene aivan suoraviivaisesi, vaan tarvitaan luovimista ja tuoreita ajatuksia tavoitteiden saavuttamiseksi, ja paljon työtä. Toivottavasti klubeissa tartutaan tilaisuuteen ja käydään läpi yhdessä tuo esitys.

 

Illalla menimme Vuosaareen, entiseen Yhdyspankin Unitas-opistoon, nykyiseen Hotelli Rantapuistoon. Paikka on yksi upeimpia mitä Helsingistä löytyy, eikä rakennuksessakaan ole valittamista, vaikka onkin oman aikakautensa edustaja. LC Helsinki / Marjaniemi vietti tänään siellä 40-vuotista leijonataivaltaan.

 

Aluksi presidentti toivotti kaikki tervetulleiksi, jonka jälkeen vieraat esittivät onnittelunsa juhlivalle klubille. Illan juontajana toimi Kari Heinänen. Hieman olin hämilläni, koska hän ei antanut minulle mahdollisuutta esittää tervehdystäni, vaikka olin adresseineni selkeästi tyrkyllä. Onneksi en alkanut hötkyillä, vaan siirryin tavaroineni sujuvasti pöytään. Siellä presidentti vilautti illan ohjelmaa, jossa minulle oli varattu puheenvuoro. Tästä ei ollut mainintaa kutsukortissa, jossa illan ohjelma oli painettuna.

 

Ei hätiä mitiä, olin valmistautunut varmuuden vuoksi pitämään lyhyen kiitospuheen Lions-liiton ja piirin tervehdyssanojen lisäksi. Nyt tästä oli todellakin hyötyä, sillä täysin valmistautumattomana ei olisi ollut kovinkaan miellyttävä tilanne.

 

Heillä oli paikalla seitsemän henkilöä ystävyysklubistaan Ruotsista, josta oltiin Suomessa jo kolmannentoista kerran. Marjaniemeläiset ovat vierailleet Ruotsissa kymmenen kertaa. Kanssakäymistä on olut jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Olisikohan tämä jonkintasoinen ennätys piirissä tai jopa Suomessa?

 

Ruokailua seurasi aivan huikean hieno kabaree-esitys. Esiintyjinä ryhmä nimeltä Sixpack. Suurin osa lauluista esitettiin englanniksi, mutta muutama myös ruotsiksi. Esimerkillistä vieraiden huomioimista totta tosiaan.

 

Me saimme viettää jälleen ihastuttavan illan tyylikkäiden, viihdyttävien ja hauskojen ihmisten seurassa. Ei sovi unohtaa, että tältä porukalta onnistuu liontoiminta ”Me palvelemme” –hengessä yhtä loistavasti kuin leppoisa yhdessäolokin. Onnea tälle nuorennusleikkausta läpikäyvälle dynaamiselle klubille tuleville vuosikymmenille.

 

 

4 x Melvin Jones.
4 x Melvin Jones.
Six-pack vauhdissa.
Six-pack vauhdissa.
Tämä laulu vedettiin hatusta.<br>
Tämä laulu vedettiin hatusta.