Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Maali molarin kainalon alta

(Maanantai 3.12.2012) Työviikko taas alkoi viikonlopun ”juhlinnan” jälkeen. Työpäivä on aina sen verran tiivis, että leijona-asioita ei juuri ehdi pohtia. Onneksi Sini mainitsi, että Porlammille ajaa Helsingin keskustasta Eniron matkaoppaan mukaan noin puolitoista tuntia. Muutoin olisin varannut matkaan aikaa varmasti vain tunnin verran.

 

Niin, 5. alueen PNAT pidettiin Porlammin koululla. Tiukaksi kuitenkin aikataulu meni, oltiin kymmentä vaille kuusi paikalla. Mutkaista tietä ajaessa muistin, että paikathan ovat minulle oikeastaan tuttuja. Poikaporukassa tammikuussa 1982 olin telttailemassa Porlammin metsissä viikon ajan. Pirteitä pakkaspäiviä olivat ja ristiin rastiin hiihdeltiin ja lopuksi pyöräiltiin kotiin (kasarmille).

 

Meillä oli hieno kokous alueen klubien edustajien kesken, lähes kaikki olivat edustettuina. Piirissämme tämän alueen leijonat toteuttavat toimintaamme sen perinteisimmässä muodossa ja se on heidän vahvuutensa. Palvelu on vahvassa kurssissa ja sehän meille sopii.

 

Lähtiessä koukkasimme vielä muutaman kilometrin pohjoiseen Lapinjärven kirkolle hakemaan yhden geokätkön. Sitten ripeästi kotiin vaihtamaan vaatteita ja hallille, tänään oli treenipäivä. Olivat hyvät harjoitukset, koska vahvistuksena oli puolen tusinaa alle kolmikymppisiä kiekkohirmuja, vauhtia nimittäin riitti. Sainpa tekaistua yhden maalinkin, molarin kainalon alta sujahti verkkoon.