Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Lounasseteli Floorankentän tapaan

(Keskiviikko 28.11.2012) Työt alkoivat reippahasti kahdeksalta ja Lahdentie oli aivan tukossa. Mielenkiintoinen ilmiö on sään vaikutus ruuhkaan.

 

Sadekeli jo aiheuttaa jonoutumista verrattuna poutaiseen aamuun. Tämän aamun keli oli jotain hieman enemmän, mutta pääteillä ei ollut liukasta, vain kosteaa. Jono mateli 40–50 km tunnissa koko matkan.

 

Mietin siis, onko huonolla kelillä enemmän autoja liikkeellä, vai ajavatko ihmiset sen verran hitaammin, että jonoja syntyy. Olisiko jollain varmaa tietoa?

 

Taas olin kehittänyt niin tiukan päivän, että ruokailuun ei ollut aikaa, potilasvälissä join kupin kahvia ja söin Lean tuoman leivän. Onneksi on kantakrouvi, josta saimme ruokaa ennen 3. alueen PNAT:ia. Taidettiin saada palvelua ohi protokollan, kiitos!

 

AluePNAT pidettiin Toivolan koululla Oulunkylän ja Pakilan rajamailla sellaisessa paikassa, johon en ollut koskaan jalallani astunut, vaikka aivan entisillä kotikulmilla onkin. Uusi tuttavuus, hieno kokemus. Tekevät siellä arvokasta työtä nuorten eteen, presidentillisellä teemalla.

 

Ilta oli antoisa. Kaikki kuulimme hienoista aktiviteeteista ja jäsenhankinta-ajatuksista.

 

Aktiviteeteista jäi yhtenä mieleen valokuvat sähkökeskuksissa katujen varsilla ja jäsenhankintatavoista ”lounasseteli”. Eli Floorankentän kuponki, jolla ei suinkaan saa ilmaista lounasta, koska sellaisia ei ole, vaan ilmaisen illallisen klubikokouksessa. Jäsen voi sen tarjota ihmiselle, jonka haluaa kutsua tutustumaan leijonatoimintaan ja omaan klubiinsa.

 

Hieno vinkki rekrytointiin kaikille klubeille.