Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Lohkari kutsui koolle

(Perjantai 11.1.2013) Eilen illalla oli taas peli-ilta jääkiekossa. Poikkeuksellisen tunteikkaan siitä teki vakiomaalivahtimme ilmaantuminen pukukoppiin. Hän on toipumassa ennen joulua sattuneesta aivoinfarktista. Peli lähdettiin pelaamaan hänelle ja jokainen oli sydämellään mukana. Viimeisellä minuutilla vastustaja nousi tasoihin, mutta ei haittaa.

 

Tänään oli Calle kutsunut 4. alueen kolmannen lohkon presidentit palaveriin, ainakin kolmannen kerran tällä kaudella. Kaikki olivat paikalla. Sain kunnian olla mukana piirin tiedottajien kanssa. Tapasimme Vantaan Kuusijärven tunnelmallisessa kahviossa, joka onkin mukavasti kävelymatkaan päässä kotoamme.

 

Klubit kävivät läpi tämän hetken kuulumisia ja kuvernöörille oli järjestetty iloisia jäsenuutisia. Klubitreffit käytiin läpi, samoin tulevia aktiviteetteja. Suunniteltiin myös perinteistä yhteisaktiviteettia Kuusijärvelle, joka sattuukin sopimaan Äitienpäiväaktiviteetiksi.

 

Tämä on hieno ja toimiva tapa vaihtaa kuulumisia klubien välillä ja samalla rakentaa yhteistyötä. Tässä kaikki voittavat.