Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

KYTKEttynä Kivistöön

(Lauantai 21.5.2016)

Vantaan Kivistön alueella järjestettiin toiset KYTKE -festivaalit. Tilaisuus on tarkoitettu alueen, ja miksei kauempaakin tuleville, lapsille ja nuorille toiminnalliseksi ja elämykselliseksi tapahtumaksi. Tarkoitus on elävöittää uuden asuinalueen toimintaa ja tutustuttaa ihmisiä toisiinsa.

 

Kiinteästi tähän toimintaan on kytketty –yhdistys, joka organisoi tämän ja monet muut toiminnot alueella.

 

Vantaan kaupunki ja seurakuntayhtymä muutaman muun tahon ohella tukevat tällaista asukaslähtöistä toimintaa Kivistön tyhjästä nousseella asuinalueella. Minä uskon, että toimintatapamalli tulee yleistymään Suomessa, sillä olen kuullut, että tätä seurataan tiiviisti muuallakin Suomessa.

 

LC Vantaankoski-Vandaforsen on ollut mukana toiminnassa alusta asti, ja minäkin löysin itseni tänä aamuna festivaaleilta. Klubi oli viettämässä kevätretkeään samaan aikaan, joten liikenteenohjaukseen kaivattiin lisää palveluvoimaa, siksi olin mukana.

 

Onneksi on kaunis ja heikkotuulinen päivä, joten ulkona on mukava olla ja katokset pysyvät keskimäärin paremmin paikallaan. Samaan aikaan täällä toteutetaan Ravintolapäivä, joten Pop up -ravintoloita ilmestyi KYTKE:kin. Musiikki soi, lapset riemuitsivat, nuoret nauttivat ja jostain syystä vanhemmilla oli kestohymy kasvoilla.

 

Paikalla oli myös sosiaalinen , jonka toiminnasta yhteydessä voi katsella videolta .

 

Upea juttu!

 

 

Sirkuskoulu kiehtoo lapsia aina. Kuvaaja Thorleif Johansson.
Sirkuskoulu kiehtoo lapsia aina. Kuvaaja Thorleif...
Allekirjoittaneen kanssa vasemmalta Mikael Johansson, MarjaVerkon puheenjohtaja <br>John Simon ja tilaisuuden juontaja Alex. Kuvaaja Thorleif Johansson.
Allekirjoittaneen kanssa vasemmalta Mikael Johanss...