Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Kun ystävätkin on koluttu läpi

(Perjantai 16.11.2012) Ihmeellinen aamu. Biologinen kello ei herättänytkään tänään klo 6.35, kuten yleensä on tapana.

 

Kello ei ole sisääni rakennettu hieno hälytysjärjestelmä, vaan cairnterrierimme Skidi. Sillä on tapana vaatia aamuisin ulos pääsyä ikävän aikaisin ja minä olen meistä se herkempiuninen.

 

Nyt sain siis nukkua puoli kahdeksaan, jolloin silmäni aukesivat, kun uni oli kulutettu loppuun. Harvinaisen ihana tunne. Aamu näytti heti tavanomaista valoisammalta.

 

Aamupalan jälkeen pidin puhelinpalaverin niin jäsen-, kuin koulutustoimikunnankin kanssa tulevan viikon kokouksen tiimoilta. Jotain uutta suunniteltiin taas tälle kaudelle liittyen jäsenhankintaan.

 

Eilen juuri saatiin päätökseen edellinen projekti liittyen vantaalaisten klubien mainokseen kurssijulkaisuun. Mainos on mielenkiintoinen pilotti kokeilla uutta lähestymistapaa jäsenten rekrytoinnissa.

 

Monessa klubissa on tilanne, että ne ystävät on jo koluttu läpi, eikä siltä rintamalta oikein enää saa jäseniä hankittua. On siis löydettävä jotain uutta.

 

Ainakin kohderyhmä on hyvä – aktiiviset aikuiset, jotka ovat valmiita käyttämään vapaa-aikaansa itsensä kehittämiseen. Juuri sellaisia ihmisiä mekin joukkojemme vahvistukseksi toivomme saavamme. Kerätään tästä kokemuksia ja mietitään sitten jatkoa.

 

Arvostelua on jo tullut siitä, että avataanko nyt ovet selälleen. Vastaus on, että klubit edelleen päättävät jäsenistään.

 

Puolen päivän jälkeen lähdimme ajaman kohti Hämeenlinnaa ja kuvernöörineuvoston kokousta, yhden pysähdyksen taktiikalla. Haimme siis yhden kätkön.

 

Hämeenlinnassa olikin koolla kuvernöörit ja liiton johto sekä toimialajohtajia. Oli mukava tavata kollegoita ja vaihtaa kokemuksia muiden piirien osalta. Asialliset asiat tuli hoidettua kokouksen asialistan mukaisesti.