Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Kullanhuuhdontaa Derby-aineistosta

Derbytoimikunta.

(Keskiviikko 20.2.2013) Aamulla oli aamupalan yhteydessä puhelinkokous totuttuun tapaan jäsentoimikunnan puheenjohtajan kanssa. Häneltä sain lohdullista tietoa jäsenasioista, olemme taas kaksinumeroisissa kasvuluvuissa.

 

Sitten olikin aika syöksyä Derby Forumin ryhmätyöaineistojen kimppuun. Vedin yhteen viisi ryhmätyötä fläppitauluaineistosta sähköiseen muotoon. On tietysti omaakin tehottomuutta, mutta monta tuntia niiden kanssa vierähti. Jokaisesta ryhmätyöstä nousi yksi tai kaksi keskeistä asiaa, jotka tulevat jalostumaan jatkokäyttöön. Hieno projekti, olen iloinen sen saamasta vastaanotosta.

 

Kätköllä.Aurinkokin pilkahti taivaalla tänään, se onkin harvinaista herkkua tänä talvena. Eilen uutisoitiin tämän olleen poikkeuksellisen pimeä talvi. Taisi olla hieman yli 80 tuntia, kun aurinko on paistanut. Valo innoitti meitä käymään pienellä kätköreissulla Tikkurilan alueella. Haimme neljä lähikätköä ja nyt alkaa olla se tilanne, että lähellä löytyy enää ratkaisemattomia mysteerikätköjä. Näin ollen täytyy laittaa harmaat aivosolut töihin ja ratkoa niihin liittyviä arvoituksia tai sitten täytyy lähteä kotivesiä kauemmaksi kalaan.

 

Kävin vielä postissa tai siis Itellasta hakemassa venemessuilta ostamani meriaiheiset kirjat. Yhteensä kymmenen kiloa. Muutama ehtoo vierähtää niihin tutustuessa. Kirjastoni sai mukavan täydennyksen noin 250 opuksen joukkoon.

 

Illalla oli sitten aika Nyyrikissä purkaa Derby-aineisto työryhmän kanssa. Tässä on tullut hieman sellainen kullanhuuhtojan olo. Suuresta aineistosta lähdettiin liikkeelle ja pikkuhiljaa on sitä seulottu yhä tiheämmällä ja tiheämmällä siivilällä. Tänään oli sitten vaskoolin vuoro, jotta saadaan ne kultahiput talteen. Näin tehtiinkin ja nyt meillä on keskeiset asiat kasassa. Nyt ne on vielä avattava ja työstettävä esityskelpoiseen muotoon.

 

Viestiä on tulossa liiton ylimmästä johdosta aina klubitason tekijää myöden. Ensimmäinen areena, jossa aineistoa tullaan käyttämään ja näyttämään, on JOVA II-koulutus. Sen jälkeen klubit saavat tietopaketin käyttöönsä. Töitä on luvassa myös piirin johdolle ja koulutus- sekä viestintätoimikunnalle, kuin myös liittoonkin.

 

Erittäin mielenkiintoisia aikoja elämme.