Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Krookukset kukkivat

Calle ja Tiina.

(Maanantai 8.4.2013) Puhdas uusi lumi peitti jo likaantuneet nietokset. Aamuaurinko kauniisti sädehti tuhansin timantein hangen pinnasta. Oikein soma maaliskuun alun sää, mutta huhtikuun puolivälin lähestyessä arvostaisin enemmän hieman vihreämpiä näkymiä. Minulla on valokuva vuodelta 1980, jolloin krookukset olivat täydessä kukassa 19.3.1980. Muotoilin löytämästäni lumesta kuvaan päivämäärän kukkien eteen.

 

Sen verran olen kuitenkin optimisti, että en lähtenyt tekemään lumitöitä, vaan uskon auringon voimaan. Jätin ne siis pihaan niine hyvineen, kun lähdimme töihin. Työpäivä sujui ilman sen suurempia ihmeitä. Mukavan rauhallinen olo jäi, koska olin aikataulussa koko päivän.

 

Vaatteiden vaihdon jälkeen suuntasimme Korson kirkolle, jossa LC Vantaa / Komeetat kokoontuvat. Olin pyytänyt ja saanut luvan tulla epäviralliselle vierailulle tähän Itä-Vantaan voimaklubiin. Myös lohkon puheenjohtaja Calle Träskman oli saapunut virallisemmalle visiitille.

 

Virallisen piirin puheenvuoron saikin esittää Calle, joka toi tuliaisena kaulaliinan lahjoitettavaksi syöpäpotilaille. Omatekemäksi hän sitä väitti, mutta toisin uskon asian olevan. Oli se niin tasaista jälkeä, ja että olisi sen yhdessä päivässä tehnyt. Epäilen vahvasti.

 

Olin valmistanut klubivisan viihdytykseksi virallisen kokouksen jälkeen pidettäväksi. Väittivät vaikeaksi, mutta kuitenkin voittajalla oli seitsemän oikeaa vastausta kymmenestä.

 

Muut liioittelivat tai sitten hän oli oikea tietoviisas tai tuleva lottovoittaja. Asiaan kuuluvan palkkion sain luovuttaa voittajalle.

 

Kiitos Komeettojen upeille leijonille viihtyisästä illasta, jonka saimme jakaa heidän kanssaan.

Visan voittaja.
Visan voittaja.
Tehokasta ajankäyttöä.
Tehokasta ajankäyttöä.
Aurinko armas.<br>
Aurinko armas.
Talvi on taas.
Talvi on taas.