Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Koulutustoimikunta etukenossa

(Tiistai 9.4.2013) Aamun tunnit kuluivat vuosikokousasioita hoidellessa. Seremoniamestarin varmistus, yhteydenotto Laajasalon opistolle ei onnistunut – jää huomiselle, kahteen klubiin soitto kiertopalkintojen vuoksi, äänestyslippujen muodosta sopiminen piirisihteerin kanssa, kontakti liiton toimistoon huomionosoitusten vuoksi ja yhteys vielä piirin rahastonhoitajaan.

 

Sitten oli jo ripi rapi –kiire töihin. Vastaanotolle saapuessani ensimmäinen potilaani roikkui jo ovenkahvassa, käsillään vain. Hän oli ajoissa enkä minä, toisin olisi pitänyt olla. Työt siinä sujuivat leijonia miettiessä. Sen verran on taas tiivistymisen tunnetta, että asiat soljuvat kuin itsestään mietteisiin päivin öin.

 

Kun lopetin työt kuuden aikaan, oli Lea jo joutunut omiin menoihinsa ja minä laittelin paikat kuntoon taas pienen kiireen saattelemana. Koulutustoimikunta oli aloittanut jo kokouksensa Protan Oy:n tiloissa ja minä olin ilmoittanut saapuvani, kun töistä pääsen. Seitsemältä olin paikalla.

 

Yhdeksään saakka suunnittelimme loppukauden ja ensi kauden koulutuksen kuvioita iloisessa ja vireässä ilmapiirissä. Täytyy sanoa tunnustuksena koulutustoimikunnalle, että sellainen tukeva etukeno on ollut tämän kauden tavaramerkki. Todellista tekemisen meininkiä, onneksi olen saanut olla mukana.

 

Derby Forumin satoa laitettiin myös järjestykseen ja päätettiin, kuinka tuomme sitä esille piirin klubeille ja jäsenille. Perästä kuuluu, sanoi torven soittaja.