Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Klubitreffit on hyvä asia

Leijonia Sipoosta.

(Tiistai 19.2.2013) Taas tuli todistettua, että asiat pitäisi tehdä ajallaan tai toisin sanoen; minkä taaksensa jättää, sen edestään löytää. Lumitöistä on tällä kertaa kyse. Viikonloppu kun kului Pieksämäellä ja eilinen meni työn merkeissä iltavuorossa, jonka jälkeen kiiruhdin lätkätreeneihin.

 

Kun sieltä palasin, en laiskuuttani viitsinyt kolata lumia pihalta. Tänään oli sitten lumi tallaantunut tiukaksi kulkuväylillä ja lumiauran tekemät vallit jäätyneet betoniksi sisääntulojen kohdalla. Voisin todeta, että taistelu on hävitty ja lopputalven piha muistuttaa lähinnä kynnöspeltoa.

 

Illalla oli vuorossa oman klubin kokous ja sitä elähdyttämään tuli komea joukko urosleijonia Sipoosta. Meidän vuoro oli näet isännöidä treffiklubia LC Sipoo/ Pornaista. Sali tulikin Nyyrikissä hienosti täyteen. Esittelyiden jälkeen pidimme tiiviin klubikokouksen, jotta saimme rutiiniasiat hoidettua.

 

Treffiklubin presidentti Kari Melleri esitteli pähkinänkuoressa klubiansa, sen historiaa ja nykypäivää. Mukavaa oli kuulla, että jokin vuosi sitten tapahtuneesta klubin jakaantumisesta on noustu uuteen kukoistukseen ja hän totesikin, että klubejamme yhdistää jäsenmäärä, molemmissa 23.

 

Klubitreffeissä he olivatkin jo konkareita, sillä LC Vantaa/Komeettojen upea naisporukka oli jo käynyt heitä tapaamassa. Siitä tapaamisesta on hieno kuvaus LC Sipoo/ Pornaisten kotisivuilla.

 

Ruokailun jälkeen keskeytin melkoisiin desibeleihin yltäneen puheensorinan jakaakseni laatimani klubivisan kysymykset kaikille, myös ladyillemme, jotka olivat liittyneet seuraamme. Tällä kertaa olimme hieman tylyjä isäntiä, visan voiton nappasi klubimme Pekka Soininen.

 

Olen saanut usealta taholta paljon kiittävää palautetta tällä kaudella toteutetuista klubitreffeistä. Samaa voin sanoa tämän päivän tapaamisestakin. Hyvä mieli jäi ainakin itselleni ja arvaan hieman muidenkin.

 

Suuri kiitos Sipoon miehille vierailusta.

 

Metsälän porukkaa.
Metsälän porukkaa.
Standaarit vaihtuvat.
Standaarit vaihtuvat.
Klubivisa - voittaja vasemmalla.<br>
Klubivisa - voittaja vasemmalla.