Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Klovni Charter-juhlassa

(Perjantai 15.3.2013) Leijonapäivä tästäkin tuli. Yhdeksäksi aamulla olimme sopineet tapaamisen Holopaisen Tuomon kanssa Suomen Messujen edustajien kanssa. Nyt oli aika päästä konkretian tasolle tilavarausten kanssa 2017 vuosikokouksen tarpeisiin. Oli ilo työskennellä todellisten kokous- ja messujärjestäjien ammattilaisten kanssa. Nyt toivotaan ja uskotaan, että mahdollisuudet ja tarpeet kohtaavat ja saamme aikaiseksi konseptin, jossa kaikkien osapuolten tarpeet ja mahdollisuudet kohtaavat.

 

Meillä on vakaa aikomus järjestää todelliset 100-vuotisjuhlat, jotka jäävät ihmisten mieliin loppuelämän ajaksi. Kerran vain järjestömme sata vuotta täyttää. Helsingillä ja Messukeskuksella ja meillä leijonilla on parhaat puitteet järjestää juhlat, jotka muistetaan.

 

Illalla oli taas aika juhlan. Charter-juhla järjestettiin Villa Kivessä, Linnunlaulussa. Kuvernöörin mieleen oli illan kohokohta, uuden jäsenen otto klubiin. Olikin vielä tuttu mies. Jani Winter, joka toimii Vanhan Käpylän VPK:ssa puuhamiehenä ja on siksi tuttu meille Metsälän leijonille. VPK on meidän pitkäaikainen yhteistyökumppanimme.

 

Lisäksi klubi oli anonut yhdelle ladylle Melvin Jones-jäsenyyden. Vielä jaettiin I ruusukkeen ansiomerkki ja Lady-ansiomerkki. Juhlalla oli siis arvokkaat puitteet, mutta se ei todellakaan jäykistänyt tunnelmaa, vaan se oli lämmin ja vapautunut. Ilopillerinä oli yllätysesiintyjä, Klovni Maija. Taas pitää todeta, että ammattilainen on ammattilainen silläkin alalla. Kyllä oli hienosti vedetty esitys rääväsuusta Shakespeareen.

 

Onnea Pakinkylä ja toimeliaita vuosia mahtavien aktiviteettienne parissa.

 

Melvin Jones -jäsenyys.
Melvin Jones -jäsenyys.
2017-palaveri.
2017-palaveri.