Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Kiireet eivät hellittäneetkään

Pelin tunnelmaa.

(Lauantai 27.4.2013) Joskus talven aikana ajattelin ja taisin sanoa ääneenkin, että vuosikokouksen jälkeen leijonatyöt varmaan hiljenee. No ei ole hiljentynyt.

 

Heti maanantaiaamuna odotti vino pino vuosikokouksen yli lykättyjä asioita hoitamistaan. Puolenkymmentä ansiomerkkianomusta piti käsitellä, skannata ja lähettää Liittoon. Kahdelle työryhmäkokoukselle piti etsiä ja sovittaa ajat allakkaan.

 

Tässä kohtaa tulee hyvin esiin ihmisten arkipäivän kiireet. Yhteistä aikaa on lähes mahdotonta löytää kolmen viikon aikahaarukalla, kun joukon koko ylittää viisi ihmistä. Tämän vuoksi on varmaan keksitty reaalimaailmassa työaika.

 

Viikko muutoin oli melko lailla työvoittoinen, olinhan niitäkin kammennut viime viikolta eteenpäin, minkä olin pystynyt. Toisaalta työ on hyvä keino pitää töppöset maan kamaralla ja ajatukset välillä pois leijona-asioista. Kolmen auton alle tuli vaihdettua suvikumit alle, poliisikin uhkaili jo ensi viikolla jakavansa pikavoittoja rapistelijoille.

 

 

Lauantaiaamuna sain taas pukea tutuksi tulleet virkavaatteet päälle, ottaa piirin ja Suomen liput kainaloon ja suunnistaa Myyrmäen Energia Areenalle. Markus Flaaming ja Susanna Gustafsson olivat meitä vastassa, kun LC Vantaa / Kaivoksela järjesti lentopallon Lions-mestaruuskilpailut.

 

Areena tarjosi hulppeat puitteet turnaukselle. Viisi kenttää oli samanaikaisesti käytettävissä ja oheistilat olivat samaa luokkaa. Ensimmäinen kuntosarjan kierros käytiin ennen virallisia avajaisia, jossa pidin avajaispuheen. Sen jälkeen käynnistyi myös kilpasarja.

 

Jonkin aikaa pelejä seurattuamme lähdimme käymään ruokakaupassa ja toimittamaan muita askareita tarkoituksenamme palata palkintojen jakoon ohjelman mukaisesti. Kun olimme matkalla kisapaikalle, Markus soitti ja sanoi, että pelit olivat sujuneet odotettua nopeammin ja pelaajat toivoivat aikaistettua palkintojen jakoa, jotta pääsisivät majapaikkoihinsa. En halunnut heitä odotuttaa varttituntia tarpeettomasti, vaan sovittiin, että he jakavat palkinnot saman tien ja me käännyimme takaisin kotiin.

 

Tänään minulle siunautuikin sopivasti aikaa harrastaa ruumiinkulttuuria, joka on jäänyt kuluneen talven aikana lähes kokonaan jääkiekon varaan. No oli tämä nyt kolmas juoksulenkki tänä keväänä, tällä kertaa kevytvauhtinen kahdeksan kilometriä. Hyvältä tuntui.

 

Liput saapuvat.
Liput saapuvat.
Hienot puitteet.
Hienot puitteet.
Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Kuntosarjan palkinto.
Kuntosarjan palkinto.
Toimintaa monella saralla.
Toimintaa monella saralla.