Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Kaudesta kolmannes takana

(Sunnuntai 21.10.2012) Viikon loppu oli aika repaleinen. Torstaina olin kutsunut varapiirikuvernöörit palaveriin Sveitsin Mökille (ei omalle) Pakilaan juustomaistiaisten merkeissä. Takaa-ajatuksena oli päivittää tietoja ja kokemuksia, kun kaudesta on noin kolmannes takana.

 

Vauhti on muuten aivan hurja. Muutoin ollaan aikatauluissa ja pysytty suunnitelmissa, jäsenkehitys vaan laahaa alamaissa. Kaikkien meidän kolmen ”näppituntuma” on positiivisempi kuin miltä tilastot näyttävät.

 

Lauantai alkoi reippaasti kuudelta Keravalla, jonne oli vuokrattu henkilönosturi porukalla. Näin saimme haettua korkealle sillan alle sijoitetun geokätkön. Sitten haimme vielä Sipoonkorvesta yhden metsäkätkön aamun samalla valjetessa.

 

Loppupäivä olikin sitten leijonapäivä. Laadittua tuli kuvernöörin tiedote marraskuulle, piirihallituksen kokouskutsu ja asialista sekä JOVA I:stä varten oma esitys. Eihän nämä lopputuotoksina mitään väitöskirjoja ole, mutta oma aikansa kaikkiin kuitenkin menee. Omasta ”luomisvireestä” on myös paljon kiinni ajankulu samoin kuin rasittavuusastekin. Toisena päivänä vain asiat sujuvat helpommin kuin jonain toisena.

 

Illansuussa kipaisin kyllä vielä laskemassa purjeet pois mastosta ja toin ne kotiin kuivumaan. Lea oli sillä välin käynyt kaupassa ja pääsin herkuttelemaan juustoilla, viinirypäleillä. ja punaviinillä

 

Sunnuntaiaamu kului paikkoja järjestellessä. Leijonaluolani piti saada jonkinlaiseen järjestykseen samoin Lean jotain pientä tarjottavaa pöytään. Olimme kutsuneet Antin ja Jatan vierasille kevyen jutustelun merkeissä. Hauskaa meillä olikin, onneksi aikatauluumme oli tullut tunti lisää, sillä muutoin olisi vierailu loppunut aivan kesken. Kiitos vielä vieraillemme.

 

Illaksi menimme vielä lankomiehen tyttären syntymäpäiville Kirkkonummen Veikkolaan. Saimme suut makeiksi ja nauttia 11 vuotiaan pirteän hanuristin soitosta. Yhden purkin kautta vielä kotiin. Ennen nukkumaan menoa katsoimme vielä Koivusalon Rentun Ruusu-elokuvan Irwinistä. Tuli mieleen, että monta paljon karskimpaakin versiota olisi halutessaan voinut aiheesta tehdä, hyvä näin, plussat tekijöille.

 

Hyvä loppuviikko, koska pääsin juoksemaan kaksi lenkkiä.
Kommentit

23.10.2012 klo 19:49:57
Pekka kirjoittaa

Huomasin sunnuntaina Ravennaan ilmestyneen geokätkösarjan. Tänään aamulla sitten lensimme Italiaan Frankfurtin kautta ja olimme hotellilla neljän aikoihin iltapäivällä. Koska ruokailuun oli vielä aikaa suunnistimme suoraan lähimmälle kätkölle, joka löytyikin nopeasti. Logipaperi oli vielä aivan tyhjä ja sain logattua TFT:n Ravennassa. Muutaman korttelin päästä löytyi vielä toinen loggaamaton purkki, jonka jälkeen nautimme ansaitut viinit ja oluet 22 asteen lämmössä. Päivän saldoksi muodostui lopuksi kolme TFT:tä. Täällä ei onneksi tarvinnut nosturia.

Terveisin Ravennasta

Pekka, Riitta, Sini ja Ossi