Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Katonrajassa kiipeämässä

 

(Sunnuntai 4.11.2012) Eilen jäin jumiin Teemalta tulleeseen Milos Formanin Valmontiin. Siinä oli tarina, ei aivan säädyllinen, mutta hyvin ohjattuna ja näyteltynä tuollaiseen vaan jää koukkuun. Näin on minulle käynyt ennenkin. Sen myötä nukkumaan meno siirtyi tämän päivän puolelle.

 

Hieman silmät valvomisesta ristissä söimme vielä aamupalan loppuja, kun Lean veli perheineen kurvasi pihaan. Salamana puimme päälle ennen kuin ovikello soi. Olimme sopineet menevämme Messukeskukseen Skiexpo ym. messuille heti aamusta. No, pikalähtö on joskus poikaa.

 

On pakko todeta, että hieman laihaksi jäi anti messuilta. Audio/digi-puoli oli oikeastaan kahden näytteille asettajan varassa.

 

Kokemuksia kertyi kuitenkin hieman laarin pohjalle. Kävin ensin katonrajassa kiipeämällä seinää pitkin. Alas tultiin köyden varaan heittäytyen. Ehkä vähän huimasi ylhäällä.

 

Toinen pieni itsensä ylitys oli hyppy ilmapatjalle kymmenen metrin korkeudesta. Nyt vähän huippasi mahan pohjasta. Peffa edellä piti tössähtää pressukankaalle, joka tuntui tuosta korkeudesta kovalta. Matkalla alas ehti vähän ajatella äitiä.

 

Päivän kruunasi Komeettojen konsertti. Pakko sanoa taas, että huippuhieno juttu. Rima asetetaan riittävän ylös, järjestelyt tehdään täydellä ammattitaidolla ja kaikki nauttivat. Yleisöä oli taas tuvan täydeltä kuuntelemassa meille entisille nuorille tuttuja ikivihreitä. Tällä kertaa tulkitsijana oli Vesa Haaja, jolla on hyvä ääni.

 

Kotka voi lentää matalalla, mutta kana ei koskaan korkealla. Hyvä Komeetat!
Kommentit

5.11.2012 klo 10:35:43
Tuomo kirjoittaa

Tarkistuslaskenta osoitti, että olemme olleet LC Vantaa/Komeettojen konsertissa jo 8 kertaa.5.11.2012 klo 10:18:03
Tuomo kirjoittaa

Olemme Kaijan kanssa LC Vantaa/Komeettojen järjestäminen konserttien kanta-asiakkaita. Taisi olla jo kuudes kerta. Aina on ollut yleisöä sali täynnä, eli noin 1 000 kuulijaa. Esiintyjinä joka kerta iskelmätaivaan kuumimpia nimiä. Juontaja Satu Silvolla on tärkeä rooli. Juontamisen lisäksi hän kertoo yleisölle miten hyvää palvelutyötä Komeetat tekevät. Kerrassaan hyvää mainosta koko Lions-järjestölle. Kiitos klubin jäsenille ja puolisoille, urakka on suuri, mutta hyvin te hoidette tämän tapahtuman vuodesta toiseen. Varaamme mielellämme vuoden kuluttua samat paikat sekä kahvitarjoilun. Jo nyt odotamme tenori Pentti Hietasen esiintymistä Lumossa 3.11.2013. Hyvää syksyä!