Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Joel Hallikaista kuuntelemassa

(Tiistai 11.12.2012) Kyllä syö miestä! Parempiamme vastaan tultiin takaa tasoihin, mutta 45 sekuntia ennen loppuvihellystä DHL:n kaverit saivat survottua kiekon maaliin. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

 

Vilkkaan työpäivän jälkeen ripi rapi kotiin ulkoituttamaan rekut ja vaihtamaan vaatteet arkisia fiinimpiin. Sitten oli aika lähteä tuulessa ja tuiskussa ajamaan kohti Rekolan kirkkoa. Siellä LC Vantaa / Koivukylä järjesti joulukonsertin. Solistina esiintyi Joel Hallikainen.

 

Kohteliaasti meidät opastettiin parkkiin ja kirkkoon. Vastaanottokomiteassa oli ovella vastassa klubin charterpresidentti, upeaa!

 

Kirkko oli täynnä yleisöä, hieno asia kaikille. Joel esiintyi lämpimästi ja tunteisiin vetoavasti. Välittyi olo, että hän nauttii työstään ja yhteydestä yleisöönsä. Se lienee tärkeintä.

 

Klubin valmistamat sinappipurkit kainalossa lähdimme rämpimään kohti kotia konsertin jälkeen. Tiedossa oli vielä reipas painiottelu lumikolan kanssa. Onneksi lumi oli kevyttä pakkaslunta vielä tässä vaiheessa, aavistus märkyydestä oli jo havaittavissa.

 

Ennen nukkumaan menoa oli vielä aloitettava joulukorttien kirjoitus. Leijonakortteja on varattu 150 kpl ja ”siviilit” päälle.

 

Ei muuten mennyt meilläkään joulukorttien tilaus ”kuin Strömsössä”.

 

Klubin korttivastaava oli tehnyt ajoissa tilauksen ja saanut printinkin ostoskorista, jossa tilaus näkyi. Tänään oli pakko soittaa Liiton korttivastaavalle, joka totesi, ettei tilaus ollut mennyt järjestelmään.

 

Onneksi korttien postituspaikka on aivan lähellämme, joten Lea kilttinä tyttönä kävi noutamassa ne sieltä.

 

 
Kommentit

1.1.2013 klo 12:25:01
kirjoittaa

Hienoa elämän kuvausta sinun blogisi, täytyy ihmetellä
kuinka sinulle riittää aikaa kaikkeen tekemiseen, mutta
muistan oman aikani kun olin mukana työ elämässä ja matkustin 150-170 pv / v + Lions pres. jääkiekkoseuran pj. tenniskerhon hallituksessa ja niin edelleen, niin kyllä se aika riitti kun oli hyvä time manageri. Oikein hyvää Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi

Parhain Terveisin

Pentti