Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Ja niin sitten derbyiltiin

(Keskiviikko 6.2.2013) Tänään oli merkittävä päivä ainakin itselleni. Derby Forum pidettiin Laajasalon opistolla.

 

Kausi on tuonut tullessaan monen moista ”juttua” ja projektia, joista ei minulla, niin kuin ei muillakaan, ollut tietoa etukäteen. Derby kuitenkin oli suunnitelmissani muotoutunut jo piirisihteerikaudellani. Lopulliseen muotoonsa se hioutui työryhmämme käsittelyssä kauden edetessä.

 

En tiedä kuinka voin kyllin kiittää Derbyyn osallistuneita jäseniä ja työryhmää. Me saimme todella hyviä vastauksia, joissa oli materiaalia tämäniltaiseen työryhmätyöskentelyyn. Iltamme oli todella antoisa, olitte täysillä mukana ja kaiken kukkuraksi meillä oli hauskaa. Useita hyviä juttuja ja näkökulmia nousi illan puheenvuoroissa esille.

 

Aineisto, joka tänään syntyi, työstetään vielä kullan arvoisen työryhmämme toimesta selkokieliseen muotoon, joka sitten piirimme klubeille työkaluiksi taotaan. Ilta näytti taas sen, että keskustelutilaisuuksille toiminnastamme on selkeä tilaus. Pidempäänkin olisi juttua riittänyt.

 

On hienoa toimia tässä tehtävässä, kun on teidän laisianne ystäviä mukana, kiitos.

 

Ruoka jäi tämän päivän kiireissä väliin, joten rouvan kanssa kävimme vielä illan päätteeksi haukkaamassa blinit Zinnkellerissä Liisankadulla. Sieltä lähtiessämme kävimme vielä Ruiskumestarin talolta hakemassa päivän purkin, geokätkön.

 

Pohdintaa...
Pohdintaa...
Aineistoa puretaan.
Aineistoa puretaan.
Ruiskumestarin talo.
Ruiskumestarin talo.Kommentit

10.2.2013 klo 19:47:53
Tuomo Holopainen kirjoittaa

Hei kaikille.
Ensiksi kiitos hyvästä ideasta selvittää alle kolme vuotta lionsklubien jäseninä olleiden mielipiteitä Lions-toiminnasta, sen mielekkyydestä, innostavuudesta, nykyaikaisuudesta ja monesta muusta seikasta. Kyselyyn vastasi noin 14 % kyselyn saaneista, mutta jo sekin antoi paljon näkemyksiä. Keskiviikkona 6.2. oli keskustelutilaisuus, Derby Forum, jota pidän yhtenä lions-urani parhaista kokemuksista. Vähän aikaa lionina olleet ottivat esille hyvin tärkeitä asioit ja toivat estotta ideoita pohdittaviksi. Mieleeni jäivät mm. kummin roolin tärkeys uuden jäsenen sitouttamisessa, opastuksessa ja tukena olemisesta. Paljon keskustelua herättivät myös toimintakulttuurimme, imagomme/brändimme, tunnettuutemme, yhteisöllisyys ja klubissa viihtyminen. Klubikokouksien toivottiin lyhenevän reilusti, jotta jäisi aikaa verkottumiseen ja yhteisöllisyyden luomiseen. Sieltä kumpuaa into toiminta-ajatuksen toteuttamiseen. Kun klubissa on hyvä henki, viihdytään klubissa ja saamme itsekin hyvän mielen. Kiitos kaikille mukana olleille. Odotan innolla yhteenvetoa ja jatkoa tämän tyyppiselle avoimelle keskustelulle. N-piirin johto ja koulutustoimikunta on toiminut edelläkävijänä. Jouko Ruissalo veti tilaisuuden ryhmätöiden purut keskusteluineen rakentavasti ja jämäkästi.