Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas

Innostuin kärpässienistä

(Torstai 14.2.2013) Hyvää ystävänpäivää kaikille tutuille tasapuolisesti!

 

Aamupäivä kului kuten eilen ennustelin, tutustuen Kuvernöörineuvoston kokouksen aineistoon. Jonkinlainen kuva täytyy asioista saada, jotta voi olla jotain mieltä käsiteltävistä asioista. Talousasioita putkahti tänään vielä Maaritilta  11 tiedostolista, siis edellisten 23 lisäksi. No, läpi on käyty ja huomenna kuullaan lisää ja saadaan vielä lihaa luitten ympärille. Eiköhän päästä niin ollen päätöksiäkin tekemään.

 

Illalla saatiinkin sitten nauttia oikein jalokivestä helmien joukossa. Polleana nimittäin mentiin ystävänpäivänä oopperaan.

 

Pakinkylän ja Auroran klubien järjestämään Mörköoopperaan. Pokeloiden säveltämä teos oli saanut arvoisensa tulkinnan Paloheinän ala-asteen oppilaiden ja Pakilan musiikkiopiston voimin.

 

Tilaisuus oli ainutlaatuinen lasten innostuneen panoksen vuoksi. Lavalla nähtiin keijuja ja prinsessoita, sekä lehmiä ja villieläimiä. Leijonaa en nähnyt, suden kylläkin. Mukana oli myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö linnoineen. Jenni pysytteli piilossa. Ja tietysti Mörkö.

 

Hattua täytyy nostaa koko porukalle koululaisista opettajiin ja ohjaajaan sekä leijonille, ladyille ja puolisoille. Noin 1000 työtuntia oli käytetty projektin eteen. Lavasteita oli rakennettu ja valtava määrä loistokkaita pukuja, siis todella taiten tehtyjä ja suurella vaivalla. Minua ihastuttivat erityisesti kärpässienet.

 

Lasten innostus varmasti oli suurin palkkio tästä työstä. Minä uskon, että heille jää tästä elinikäinen jälki. Ei vain muistona vaan myös askelmana, josta voi taas ponnistaa uudelle tasolle elämässä.

 

 

Mörkö.
Mörkö.
Mörkö ja keijuprinsessa.
Mörkö ja keijuprinsessa.
Tasavallan presidentti.
Tasavallan presidentti.
Pakilan musiikkiopiston muuusikoita.
Pakilan musiikkiopiston muuusikoita.