Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Hyvää vuoropuhelua

(Tiistai 27.11.2012) Piristävän tiukka päivä oli tänään töissä. Sain vallan veivata suuresta kammesta, että pysyin aikataulussa.

 

Päivä kuuluu siten tavanomaistakin nopeammin ja nälkäkin on siinä mielessä jännä tunne, että se kestää vain noin vartin ja häipyy useammaksi tunniksi pois. Siis tällaisen kylläisen nälkä, jolla ei taida olla mitään tekemistä oikean nälän kanssa.

 

Kellopa oli sitten laukannut niille tunneille, että oli jo kiirus 2. alueen PNAT:iin Vuosaaren. Ei ehtinyt Lea hakea liitosta uusia esittelylehtisiämme, joita olin ajatellut jakaa kokouksessa. Kaija, joka oli ovella ottamassa meitä vastaan, oli fiksuna ihmisenä hakenut niitä. Se on hyvä pieni työkalu rekrytoinnin apuna, kannattaa pitää saatavilla.

 

Tämän illan rakenne oli kokous, jossa paikalla olleet klubit saivat tuoda omia aktiviteettejaan ja muitakin lähellä sydäntä olevia asioita kaikkien kuulosalle, niin toisten klubienkin kuin piirihallituksenkin.

 

Näistä aiheista syntyi hyvää vuoropuhelua, joka on hedelmällistä kaikille ja näiden tilaisuuksien perimmäinen tarkoitus. ”Auta lasta, auta perhettä” – palveluaktiviteetti oli saanut paljon huomiota ja kiinnostusta tällä alueella. Osa oli jo toteuttanut ja uskon usean klubin lähtevän jatkossa mukaan. Hyvä tilaisuus, näitä lisää!

 

Kiitokset vielä Pertille, Kaijalle ja Veijolle järjestelyistä ja tarjoiluista