Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Huomenna mörköillään

Vartiokyläläisillä on hieno Druf Free Zone -hanke.

(Keskiviikko 13.2.2013) Jaaha, nuorin lapsista täyttää tänään 21 vuotta. Olenko vanha? Onneksi kaikki on niin kovin suhteellista ja ikä on asennekysymys. Kroppa ei vielä pistä vastaan, ja jos Lealta kysyy, niin minäkö aikuinen, heh heh. Suhteellisesti ottaen ja olosuhteet huomioiden olen aika nuori.

 

Tulevana viikonloppuna on Kuvernöörineuvoston kokous Pieksämäellä; perjantaista sunnuntaihin tiivistä ohjelmaa on luvassa. Kotiläksytkin täytyy vielä tehdä, sillä esityslista on pitkä ja moneen asiaan saadaan ottaa kantaa. Liitetiedostoja oli Maaritin lähettämässä kokousaineistossa 23 ja toimikuntien raportit päälle.

 

Pieksämäki kätköilijän silmin. 

Mitäköhän tekisi huomenna? Illalla mennään kuitenkin Lean kanssa oopperaan, Mörköoopperaan.

 

LC Helsinki/ Pakinkylän mahtavaan aktiviteettiin, jossa on mukana Paloheinän ala-asteen oppilaat ja Pakilan musiikkiopiston kansanmusiikkiyhtye. Yli sata ihmistä kaiken kaikkiaan on osallistunut oopperan tekemiseen. Tuskin maltan odottaa.

 

Kuvernöörivuodessa tuli taas tänään yksi rajapyykki vastaan. Nyt olen tehnyt kaikkiin piirin klubeihin virallisen vierailun kuluneen kolmen vuoden aikana. Viimeiseksi, vaan ei vähäisimmäksi, seuloutui LC Helsinki/ Vartiokylä. Kokous pidettiin ainakin vielä Rastilan kartanon tiloissa.

 

Saa nähdä, miten jatkossa etenee Puotilan kartanon tilanne. Tällä hetkellä se on aika lailla levällään. Hare Krishna-liike on tiettävästi tehnyt valituksen kaupungin päätöksestä, joten prosessi voi pahimmoillaan viedä kauankin. Puotilalaisilta tuntuu tulevan vahvaa tukea sille, että kartano jäisi laajasti eri järjestöjen ja paikallisten asukkaiden käyttöön.

 

Klubilla on todella tärkeä ja haastava aktiviteetti, Drug Free Zone. Ei enempää, ei vähempää, kuin huumeista vapaa Itä-Helsinki. Hieno yhteistyöhanke poliisin, tullin, Irti Huumeista ry:n ja alueen koulujen kanssa. Toivon todella menestystä tälle hankkeelle edelleen. Kiitokset vielä klubilaisille viihtyisästä illasta, jossa saimme olla osallisina.