Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Huipulla tuulee

(Sunnuntai 25.11.2012) Viikonloppu on taas vierähtänyt vikkelästi. Paljon on tapahtunutkin. Ulkoilua kätköjen merkeissä. Mahtava illallinen bändin poikien kanssa avec, jonka jälkeen kävimme nauttimassa stand upista Pasilassa.

 

Kaskisaarelaisille ihmettelemistä...Koneen ääressä vääntämässä tekstejä leijona-asioihin. Varpu ja Tusse varmaan kohta menettävät hermonsa minun kanssani. Kiitos jaksamisesta.

 

Länsisatama on melkoisen myllerretty, mutta uusia taloja jo nousee kovalla vauhdilla. Sataman valot saavat varmasti väistyä aika pian. Huipulla muuten tuulee ja huojuu.

 

Kätköreissumme lopuksi kävimme toisella uudella asuinalueella. Arabianrannasta löytyi jo leijonia, vaikka klubi niiltä vielä puuttuu. Tuleeko se tällä kaudella?

 

Leijonat.Sunnuntai-iltana pääsimme vielä ravitsemaan itseämme kulttuurisella nautinnolla. Kauden ensimmäinen adventtikonsertti järjestettiin toimesta Temppeliaukion kirkossa.

 

Kirkko oli aivan täysi, joka on hieno asia avun saajien kannalta. Ja kannustaahan se järjestäjiä jatkamaan tulevinakin vuosina. Onnittelut!

 

 

Helsingin Laulun konsertti Temppeliaukion kirkossa.