Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Hoppee ei oo häppee!

(Sunnuntai 29.5.2016)

Lions-liiton 63. vuosikokous on takana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Erkki Honkala F-piiristä. Onnittelut hänelle ja puolisolleen Katriinalle. Vaalin tarkistettu tulos taisi olla tiukempi kuin kuvassa näkyy. Meidän kolmen kandidaatin välit kamppailun edetessä pysyivät loistavina. Kannustimme toisiamme parhaisiin suorituksiin. Olen iloinen siitä.

 

Suuret kiitokset kaikille äänestäjille, jotka luotitte minuun. Teidän joukkonne oli suuri. Olemme Lean kanssa otettuja tuestanne, se lämmittää meitä nyt ja tulevaisuudessa. Valitettavasti se ei kantanut aivan maaliin saakka, mutta hoppee ei oo häppee.

 

Aivan valtavan suuret kiitokset koko tukiryhmälleni. Ilman teitä en olisi asettunut lainkaan ehdolle kyseiseen tehtävään. Autoitte ja kannustitte jo ennen päätöksen tekoa. Koko kampanjan ajan olitte aina käytettävissäni, kun keksin jotain teiltä kaivata. Mielestäni teimme hienon kampanjan, siitä tullaan varmasti ottamaan oppia tulevina vuosina. Kiitos Varpu, Tusse, Tuomas, Reima, Mikael, Jari ja Marja-Leena.

 

Kiitos oman klubini jäsenille, jotka annoitte kannatustodistuksen ja tuitte niin matkan varrella kuin Turun kokouksessakin. Apunne oli korvaamaton. Kiitos myös Vernissan upeille naisille, jotka autoitte suurella panoksella Turussa.

 

Kiitos Lea. Sinä yksin tiedät mitä kampanja minulta vaati. Kiitos, että jaksoit minua ja vielä olit aina tukemassa ja kannustamassa. Nyt ehdimme varmasti parille purkillekin.

 

Aura-joessa vesi virtaa ja aurinko nousi tänäkin aamuna.

 

Leijonatyöt jatkuvat!