Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Hektinen päivä

Zara ja Antti työssä.

(Keskiviikko 10.4.2013) Olipas vaiherikas päivä. Vaikka kulunut vuosi on ollut aika hektinen, tulee tämä jäämään mieleen.

 

Aamukahdeksaksi menin normaaliin tapaan töihin ja potilaat vaihtuivat puolen tunnin välein. Sen osalta ei siis mitään aikakirjoihin merkittävää ilmaantunut. Kaksi leijonapuhelua tosin hoitelin potilaiden lomassa.

 

Puoli kahdeksitoista oli sovittu tapaaminen Messukeskuksessa heidän edustajiensa kanssa Lions – vuosikokouksen 2017 järjestelyiden tiimoilta. Meiltä oli Tuomo Holopainen myös mukana.

 

Pääsin lähtemään hieman myöhässä liikkeelle ja perillä huomasin, että parkkipaikka oli täynnä. En myöskään ollut saanut tietoa, että hotellin alla olisi ollut hyvä paikka. Muistin, että kirjaston alla on parkkihalli ja se sijaitsee aivan vastapäätä. Siellä oli vielä sopivasti parkkiautomaatti rikki, eikä maksua peritty lainkaan. Moukantuuria.

 

Lounaan yhteydessä kävimme tiiviisti läpi tiloja, AV-laitteistoja, valaistusta sekä kolmen päivän ruokavaihtoehtoja. Nyt olemme jo niin pitkällä, että myös hinnoista puhuttiin. Lopuksi kävimme tutustumassa tiloihin, joita suunnitelmissa hahmoteltiin. Ammattilaisten kanssa olemme tekemisissä, siksi selkeästi vaihtoehdot ja niiden vaikutukset osattiin meille esitellä.

 

Tämän palaverin päättyessä oli kello jo kaksi, jolloin olin sopinut olevani Laajasalon opistolla neuvottelemassa kapellimestari Antti Hyvärisen kanssa piirimme vuosijuhlaan liittyvistä asioista. Soitto hänelle ja ilmoitus myöhästymisestä. Hänellä onneksi olikin edellinen projekti vielä kesken, joten kaikki hyvin.

 

Opistolla hörppäsimme aluksi kahvit ja sovimme kuljetuksista, sähköstä, esiintymislavasta, taukotiloista ja kävimme läpi tilaisuuden aikataulut. Kolmen aikaan tuli Zara Porvoosta harjoittelemaan Antin kanssa tulevaa ohjelmaa. Jäin kuuntelemaan hetkeksi aikaa ja ihailemaan kokeneen muusikon ammattitaitoa ja kymmenvuotiaan lahjakkaan tytön yhteistyötä. Tästä tulee hieno numero vuosijuhlaamme.

 

Nyt oli jo aika lopettaa nautiskelu ja siirtyä auton rattiin ja lähteä sompailemaan kohti niin tutuksi tullutta Protan Oy:n neuvotteluhuonetta. Ai niin, tässä välissä soitin Lealle.

 

Protanin tiloissa kokoonnuimme nuorisoleiritoimikunnan kanssa suunnittelemaan kesän leiriä. Kolmekymmentä nuorta on tulossa Porvoon Övikin leirikeskukseen heinä-elokuun vaihteessa ja heille pitää suunnitella unohtumaton elämys Suomessa.

 

Leirin ohjelma alkaa jo muotoutua ja vastuuhenkilöt ovat kasassa. Minulla suurin huolenaihe on leirin rahoitus. Mikäli kaikki piirin klubit suorittavat sovitun leirimaksun, saamme niillä melkein rahoitettua majoituksen ja ruokailun. Vielä ei ole tilitetty puoliakaan tästä summasta piirin tilille. Muutama klubi on onneksi lupautunut auttamaan rahallisesti ja järjestelyin ohjelman toteuttamisessa leiriläisille. Liitosta saadaan myös jonkin suuruinen avustus leirin rahoitukseen.

 

Eiköhän tästäkin selvitä. Eikä tässä vielä kaikki, sanoisi Helppoheikki markkinoilla.

 

Tämän hienon päivän kruunasi LC Helsinki / Auroran järjestämä upea muotinäytös. He olivat saaneet huippusuunnittelija Jukka Rintalan Hyvän Paimenen Kirkkoon Pakilaan. Mukanaan hän oli tuonut huikeita asujaan mallien esiteltäväksi. Eikä keiden tahansa mallien. Malleina oli upeita leijonia järjestävästä klubista ja Holopaisen Kaijakin oli saatu houkuteltua joukkoon. Oli siinä ihailtavaa.

 

Jukka Rintala valitsi yllätysnumerona yleisön joukosta yhden daamin, jolle hän suunnitteli yleisön edessä mahtavan kesäunelman. Kyseisen suunnittelupiirroksen hän sai muistoksi mukaansa. Tiedä vaikka se joskus toteutuisi. Hieno ilta kaiken kaikkiaan. Eikä koko päivässäkään mitään valittamista, eipähän tässä pääse sammaloitumaan.

 

 

Jukka Rintala ja upeat mallit.
Jukka Rintala ja upeat mallit.
Illan luomus.
Illan luomus.
Jukka ha Kaija.<br>
Jukka ha Kaija.