Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Heja, Sverige!

Iltajuhla alkamassa.

(Sunnuntai 12.5.2013) Eilinen Ruotsin vuosikokouspäivä päättyi juhlallisissa merkeissä. Ensin pidettiin tunnin kestävä Melvin Jones -cocktailtilaisuus, jossa ruotsalainen entinen kansainvälinen johtaja kertoi lähinnä LCIF:n toiminnasta, sen arvostuksesta järjestömme ulkopuolella ja tuhkarokkokampanjasta. Myös perustajaamme muistettiin tilaisuudessa tietysti. Keskustelulle oli jätetty mukavasti aikaa, joten leppoisalla otteella mentiin.

 

Kokkareilta sitten siirryimme ruokasalin puolelle, jossa tarjoiltiin illallinen jo tutuksi tulleeseen hillittyyn tapaan. Kaikkea on, mutta asialliseen tyyliin kohtuudella.

 

Minulla oli oikein mukavat keskustelut vuosikokouksen puheenjohtajan kanssa. Hänellä oli ollut samat huolenaiheet kuin itsellänikin, aikataulun pitäminen suuressa kokouksessa.

 

Iltaa viihdytti aivan uskomattoman taidokas, näyttävä ja hauska esiintyjäryhmä, Las Divas. Me vetäydyimme säädylliseen aikaan yöpuulle ja päästimme isäntämme vapaasti iltaa viettämään.

 

Tänä aamuna oli ohjelmassa vielä kuvernöörineuvoston kauden viimeinen kokous. Siellä vahvistettiin tulevan kauden toimikuntien kokoonpanot, päätettiin muutamista piireille lankeavista taloudellisista velvoitteista ja puitiin vielä aika seikkaperäisesti eilisen vuosikokouksen kulku. Asialista käytiin kohta kohdalta läpi ja pohdittiin yhdessä sujuiko kaikki parhaalla mahdollisella tavalla. Rakentavaa kritiikkiäkin tuli esille.

 

Lopuksi tuleva kuvernöörineuvoston puheenjohtaja, joka siis vastaa meillä Liiton puheenjohtajaa, kävi tuleville kuvernööreille läpi Hampurin vuosikokoukseen liittyviä koulutusjärjestelyitä.

 

Nyt oli kokous ohi. Me luovutimme huoneen pois ja lähdimme käymään hiihtohissillä ylhäällä tunturissa. Rinteillä oli vielä lunta, todennäköisesti tykkilumella oli osuutensa asiassa. Yksi kabiinihissi vei laskettelijoita ylös ja mekin pikkukenkinemme pääsimme mukaan. Upeat maisemat ylhäältä avautuivatkin. Olisipa ollut sukset mukana…

 

Kahdeksan pysähdyksen taktiikalla ajelimme lentokentälle ja yhtä monta kätköä löysimme. Lennot kotiin lähtivät ajallaan. Terminaalien vaihto Arlandan kentällä oli sen verran tiukaksi aikataulutettu, että terve puna oli noussut rouvan poskille, kun portille päästiin. Heija Sverige!

 

Las Divas.
Las Divas.
Kent Benediktsson pulassa.
Kent Benediktsson pulassa.
Vielä on talvea jäljellä.
Vielä on talvea jäljellä.
On se siellä.
On se siellä.