Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Glada Vappen!

(Sunnuntai 1.5.2016)

Vappua juhlittiin tänä vuonna risteilyllä läntiseen naapurimaahan.

 

Arpa suosi meitä kevään kuvernöörineuvoston arpajaisissa Maarianhaminassa, jossa voitimme risteilyliput. Nyt oli oiva hetki pyytää naapurit mukaan ja lähteä kohti Tukholmaa.

 

Kevät oli Tukholman seudulla aavistuksen pidemmällä kuin meillä täällä Etelä-Suomessa. Nyt vielä kävi niin onnellisesti, että ilma oli tosi kaunis ja keväinen. Mittareita ei näkynyt, mutta kyllä tuli jo kesä mieleen ainakin tuulettomassa paikassa.

 

Lean toiveiden mukaisesti (eikä meillä muillakaan ollut mitään asiaa vastaan) tutustuimme Abba-museoon. Vaikka en mikään varsinainen fani ole koskaan ollutkaan, oli se käymisen arvoinen paikka. Hieno tarina ja hyvin ruotsalaiset hallitsevat myös tällaisen näytteille asettelun. Yllättävän paljon rekvisiittaa oli saatu näytille ja interaktiiviset osiot ovat varmasti monelle mieleen.

 

Muutama tunti suorastaan hujahti museota läpi käydessä. Pidin myös Swedish Music Hall of Famesta, kyllä ruotsalaiset menevät laajalla rintamalla eteenpäin musiikin saralla, pakko myöntää.

 

Nautimme vielä virvokkeen läheisellä terassilla ja teimme pienen kävelyn kukkaan puhkeamassa olevassa puistossa. Sitten olikin aika palata laivalle ja aloittaa kotimatka.

 

Hauska vappu!

Vi och de!
Vi och de!
Kultaa ja kunniaa.
Kultaa ja kunniaa.
Kukat loistossaan puistossa.
Kukat loistossaan puistossa.
Pupujen pöytä on katettu.
Pupujen pöytä on katettu.
Tämä citykani on ikävä kyllä meidän pihalla.
Tämä citykani on ikävä kyllä meidän pihalla.