Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Ensimmäinen harmaa hapseni

Siine se on, ensimmäinen harmaa hapseni...

(Keskiviikko 30.1.2013) Aina aika ajoin nousee esille jäsenistömme ikärakenne. Totta on, että keski-ikä on nousevalla käyrällä. Jokaiselle kun se vuosirengas aina lisää tulee.

 

Nykymenon jatkuessa ei tarvitse olla Einstein ymmärtääkseen, miten asiat etenevät. Jäsenmäärä jatkaa laskuaan tai sitten on pakko ottaa uusi suunta jäsenkysymykseen.

 

Ei mitään paniikkinappulaa kuitenkaan tarvitse painaa, mutta avointa keskustelua aiheesta olisi viriteltävä lähivuosien aikana. Voimaa meillä vielä on tarttua tähänkin haasteeseen palvelutyömme ohella. Vaikka jäsenistömme hiusten väri monesti on se viimeinen, ei sekään meistä heikkoja tee.

 

Olkoon tästä todisteena minun harmaa hapseni (ainoa minkä olen löytänyt, ja joka on tietysti Lean aikaansaannos). Iloisesti se kasvaa puolta nopeammin kuin muut.

 

Tänään piirimme viestintätoimikunta kokonaisuudessaan kokoontui arvoisessaan paikassa, Pressiklubilla tietysti. Minulla oli kerrankin töistä vapaa ilta ilman muuta sovittua menoa ja pääsin mukaan suunnittelemaan loppukauden kuvioita.

 

Antoisa palaveri olikin ja siksi tehokas piirimme tiimi on ollut, että se on huomattu Liittoa myöten. Arvostusta tulee monelta rintamalta ja vaikka jäävi olenkin sanomaan, ei syyttä.

 

 

Kaupungilla keli vaikutti ihan siedettävältä, mutta mitä pohjoisemmaksi bussi saapui, sitä lumisemmaksi maisema kävi. Pelkäsin pahinta, enkä syyttä. Raskasta lunta oli tuprunnut reippaasti, etenkin alapihalle, jossa se tahtoo aina kinostua. Niin nytkin, mittaamalla totesin, että 15 cm oli tullut lumiukkojen rakennusainetta. Kaksi tuntia tuli viskottua ja kolattua, jotta väylät taas tulivat esille.