Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Derby Forumin työkaluja klubeille

(Tiistai 14.5.2013) Ei vielä näytä hiljentyneen leijonarintamalla. Eilen aamulla tapasimme Vuosikokous Helsinkiin – työryhmän puitteissa Ravintola Nyyrikin kabinetissa. Valmistelut alkavat tiivistyä sillä rintamalla, onhan Heinolan kokoukseen vajaa kuukausi aikaa. Eiköhän hoideta homma kotiin ja juhlitaan järjestön sadan vuoden taivalta näyttävästi pääkaupungissa.

 

Tänään olin kutsunut koolle työryhmän valmistelemaan työkaluja klubeille. Toive näistä nousi Derby Forumista ja huutoon on vastattava. Vaihteen vuoksi kokoonnuttiin kotonamme. Minä tosin saavuin myöhässä töistä, osa muusta porukasta oli jo saapunut.

 

Lea valmisti meille pientä purtavaa, suolaista ja makeaa. Minä keittelin kahvit, koska semmoinen on meillä työnjako. Lea ei juo kahvia ja sanoo, ettei osaa juotavaksi kelpaavaa keittääkään.

 

Meillä oli oikein pirteän hedelmällinen kokous. Oli oikein virkistävää saada tehdä tämän porukan kanssa töitä. Edellisestä onkin jo hetki aikaa. Paikalla oli Sini Eloholma, Thorleif Johansson, Heikki Saarinen, Antti Tuomikoski ja Varpu Ylhäinen.

 

Ilmeisesti Derby Forum esitellään Liiton vuosikokouksessa Vierumäellä, näin olen antanut itseni ymmärtää. Sen jälkeen on aika julkistaa tulokset myös piirimme sivuilla ja mahdollisesti myös tietopakettina klubeille. Lopullinen muoto on vielä päättämättä. Joka tapauksessa ensi kaudella tullaan jakamaan saatuja kokemuksia klubien hyödyksi.